Ruim 300.000 keer gedownload! Klantbeoordeling van 8.8

RoadGuard helpt je al voor € 125 weer op weg!

 • Pechhulp on-demand. Geen abonnement.
 • We zijn gemiddeld binnen 30 minuten bij je.
 • Onze 873 monteurs staan 24/7 voor je klaar.
Pechhulp nodig langs de A1? RoadGuard staat 24 uur per dag voor je klaar om je uit vervelende situaties te helpen. Download de gratis app . Voor je het weet ben je weer onderweg!

Pechhulp langs de A1 

RoadGuard van Centraal Beheer is er om je te helpen als je plotseling pech hebt. Wij helpen je door heel Nederland en ook binnen Europa staat RoadGuard voor je klaar. Bevind je je op de A1? En heb je plotseling een lekke band? Of een ander probleem aan je voertuig? Via onze app kun je makkelijk en snel een melding aanmaken. Voor je het weet zie je via een live kaartje de monteur, die naar je onderweg is om je te helpen, jouw kant op rijden!  

Hoe schakel je onze hulp in? 

We hebben een overzicht gemaakt waarin het duidelijk is hoe je onze hulp inschakelt bij pech onderweg. Het werkt heel simpel, download de app of open de app op je telefoon als je deze al eerder hebt gedownload. Vervolgens kun je je probleem melden. Hier zie je direct hoeveel het gaat kosten. Ga je daarmee akkoord? Fijn! Wij komen dan zo snel mogelijk jouw kant op. In de app zie je wie jou komt helpen en hoelang hij onderweg is. Dit kun je volgen via een live kaartje waarin je de monteur kan volgen zodra hij jouw kant op komt rijden. Als laatste stap kun je direct via de app afrekenen. Dat kan met iDEAL. Net wat je fijn vindt. Voor je het weet ben je weer veilig op weg.  

Kosten  

Onze pechhulp nodig langs de A1? Of sta je ergens anders stil en heb je hulp nodig? Bijvoorbeeld omdat je verkeerd hebt getankt? RoadGuard helpt je met alle Pechhulp situaties. Hiervoor hanteren we vaste prijzen. De prijzen per pechgeval zijn als volgt: 

 • Startprobleem: € 95
 • Lekke band: € 125
 • Autotransport tot 25km € 150, daarna € 4 per km extra
 • Verkeerd getankt: vanaf € 150. We brengen je naar een gespecialiseerd bedrijf dat de brandstof kan aftappen. Je betaalt: kosten voor transport. Tot 25 km. kost € 125, daarna € 4 per km extra. Kosten voor het aftappen van de brandstof. Wij kunnen je vooraf niet zeggen hoeveel dat is. 
 • Buitengesloten: € 125
 • Andere pech: € 125

Wat als je auto niet ter plekke kan worden gerepareerd?  

Het kan voorkomen dat één van onze monteurs je auto niet direct kan maken. Als dit gebeurt, zal hij je transport aanbieden. Je betaalt dan niet de kosten voor je pechgeval, maar kosten voor het transport. Hiervoor hanteren wij een prijs van € 150 tot 25 km. Verder dan 25 km kost € 4 per km extra. Het transport van je auto tot 25 km kan niet altijd direct worden uitgevoerd. De hulpdienst zal aangeven wanneer er capaciteit is om je auto te vervoeren. In Europa betaal je € 225 voor transport naar de dichtstbijzijnde garage. 

Binnen 30 minuten zijn wij bij je op de A1

Wij doen er alles aan om zo snel mogelijk bij je te zijn, zodat je weer snel onderweg bent naar je bestemming. Gemiddeld zijn wij binnen een tijd van 45 minuten bij je. En vaak nog wat sneller! Heb je dus haast, maar je staat stil langs de A1 met pech? RoadGuard helpt je zo snel mogelijk weer de weg op. Hierbij heb je geen abonnement of lidmaatschap nodig, super handig! Het blijkt dat een persoon gemiddeld maar 1 keer in de 4 jaar pechhulp nodig heeft, het is dus ook nog eens super voordelig! Je betaalt alleen voor wat je op dat moment nodig hebt.  

Sta je stil langs de A1? Hier een aantal tips!  

Als je stil staat langs de A1 of een andere snelweg kan dit gevaarlijke situaties opleveren. Om dit te voorkomen en alles veilig te laten verlopen hebben wij een aantal tips voor je op een rijtje gezet. 

 • Zet je auto op de vluchtstrook aan de rechterkant van de weg.
 • Draai je wielen zo veel mogelijk naar rechts.
 • Zet je alarmlichten direct aan!
 • Voor de veiligheid is het belangrijk om zelf, en met de passagiers die zich in je voertuig bevinden, aan de rechterkant van de auto uit te stappen. 
 • Ga als het mogelijk is achter de vangrail staan. 
 • Loop absoluut niet de snelweg op, maar blijf aan de rechterkant van je auto achter de vangrail staan. 

De app 

Heb je de app nog niet? Geen probleem! Download hem hier. De app is helemaal gratis. 

Dit is wat klanten over RoadGuard zeggen

Review over RoadGuard met een 10

10
19 okt. 2021 13:02

De pechhulp van Wolves eas zeer vriendelijk.

Review over RoadGuard met een 7

7
18 okt. 2021 15:41

Het duurde vrij lang voor er iemand kwam, maar het probleem is snel en vakkundig verholpen. Bedankt Brian van Van Eijck bergingsbedrijf.

Review over RoadGuard met een 8

8
17 okt. 2021 17:06

Meneer was zeer vriendelijk, kreeg een bak koffie bij jullie op de zaak👍 Was zeer goed geholpen.

Review over RoadGuard met een 9

9
17 okt. 2021 11:33

Vriendelijke jongen die hielp mij weer de weg op

Review over RoadGuard met een 9

9
15 okt. 2021 18:02

Het wachten duurde even want er stond de monteur is gearriveerd maar dat klopte niet. Gelukkig uiteindelijk toch heel.fijn door Hilco geholpen

Veelgestelde vragen

RoadGuard is een heel nieuwe manier van pechhulp. Persoonlijk en gemakkelijk geregeld via een app. En zonder abonnement of verzekering, dus je zit nergens aan vast. Waar je ook staat in Nederland of Europa, hulp is in een paar kliks bij je. Je ziet op je telefoon wie jou komt helpen en hoe snel hij er is. Iedereen kan op elk moment gebruikmaken van RoadGuard. Of je nou rijdt in een auto, busje, motor, scooter, caravan of camper. Of die van een vriend.

RoadGuard is vooraf duidelijk over de kosten. Je betaalt achteraf in de app voor de hulp die je hebt gekregen. Dus, download onze app nu gratis. Dan kun je zorgeloos op weg!

RoadGuard is een initiatief van Centraal Beheer en alarmcentrale Eurocross Assistance. 
Kijk hier hoe RoadGuard werkt. 

Je kunt ons voor alle pech inschakelen. Voor je auto, busje, motor, scooter of caravan. Of die van iemand anders. Dus heb je een lekke band, een lege accu of verkeerd getankt? Jezelf buitengesloten? Is je motor oververhit? Zit je vast in de modder? Of brandt er een lampje maar weet je niet wat er aan de hand is? RoadGuard! En o ja, het maakt niet uit waar je staat in Nederland. Voor je deur of onderweg. Onze hulpverleners zijn in een paar kliks bij je.

We laten je vooraf zien wat onze hulp kost. Dat is per pechgeval anders. Zijn er onderdelen nodig? Zoals een accu of een lampje? Dan betaal je die bovenop de kosten voor de pechhulp. De app zelf is gratis.

De prijzen vind je hier.

We doen er alles aan om binnen 30 minuten bij je te zijn. Maar lukt dat niet? Dan betalen wij jou € 0,50 voor iedere minuut die je langer moet wachten. Gebruik wel de app want alleen dan heb je recht op garantie. Lees hier de voorwaarden.

Let op: heeft jouw organisatie zich aangemeld voor RoadGuard Zakelijk? Dan betaalt de organisatie de kosten van de pechmelding voor je bedrijfsvoertuig.

Bekijk alle vragen

RoadGuard: pechhulp voor iedereen die niks geregeld heeft