Auto vast in modder, zand of nat gras? - RoadGuard
Ruim 250.000 keer gedownload! Klantbeoordeling van 8.7

Auto vast in de modder

Zit je muurvast met je auto? En kan je onmogelijk loskomen? Met RoadGuard ben je zo weer onderweg. En dat zonder pechhulpabonnement of verzekering.

Ook als je vast zit in de modder helpen we je weer op weg

Je parkeert je auto, busje of caravan in een weiland, op het zand of een bouwplaats. Maar na een flinke bui heb je kans dat het een grote modderpoel is geworden en dat je er met geen mogelijkheid meer wegkomt. Ook bij deze pech helpt RoadGuard! Wij komen je uit de modder halen zonder dat je een pechhulpabonnement nodig hebt.  Maak nu HIER je melding of lees hoe je een melding maakt met de app:

  • Heb je de RoadGuard app nog niet? Download deze dan snel in de appstore.
  • Bij het openen van de app krijg je een aantal opties. Sta je vast in de modder, kies dan voor ‘Andere pech’.
  • Vertel ons wat er aan de hand is.
  • Volg je monteur via de app. Binnen 30-40 minuten zijn we bij je. Wij slepen je uit de modder en je bent weer snel onderweg.

Wat kost dat?

Ieder geval is anders. Daarom bekijkt de monteur de situatie. In overleg met jou bepaalt hij de prijs. Je hoeft geen lid te worden of maandelijks kosten voor een autoverzekering te maken. Je betaalt bij RoadGuard alleen voor de pechhulp die je op dat moment nodig hebt. Heb je geen pechhulp nodig? Dan betaal je niets. Logisch toch? 

Geen onnodige kosten bij RoadGuard

Bij RoadGuard vinden we het heel normaal dat je alleen betaalt voor de hulp die je hebt gekregen. Wij werken met ruim 750 monteurs verspreid door heel Nederland. Daarom zijn we meestal binnen 30 tot 40 minuten bij je. Vaak nog sneller. Terwijl je op ons wacht kun je via de app precies volgen waar de monteur is. Zo weet je meteen hoe lang het nog duurt voor hij bij je is om je te helpen.

RoadGuard trekt je dus ook uit de modder

Auto vast in de modder? Wij zijn er voor je wanneer je er op eigen kracht niet meer uitkomt! Ook in Europa staan we voor je klaar. Als je bijvoorbeeld tijdens een skivakantie plots met je auto vast komt te staan in de sneeuw. Lees hier meer over onze pechhulp in Europa.
Zit je dus vast in modder, sneeuw, zand of gras? Altijd RoadGuard! Ook als je niet in je eigen auto rijdt. Wij zijn er gewoon wanneer jij ons nodig hebt.