Autopechhulp voor iedereen die niets geregeld heeft - RoadGuard
Ruim 270.000 keer gedownload! Klantbeoordeling van 8.7

Autopechhulp

Pechhulp voor iedereen die niets geregeld heeft

Autopechhulp nodig? Roep RoadGuard! Dan ben je zo weer op weg. Wij werken niet met een abonnement of verzekering. Je betaalt alleen voor de pechhulp die je krijgt. Logisch! Natuurlijk laten we je vooraf weten wat je moet betalen.

Autopechhulp door RoadGuard

Bij RoadGuard doen we dingen net even anders. Het verschil met traditionele pechhulpdiensten is dat je als gebruiker van RoadGuard niet vastzit aan een verzekering of abonnement. Bij RoadGuard betaal je namelijk alleen wanneer je pech hebt. Want zeg nou zelf, hoe vaak heb jij de afgelopen tijd gebruik gemaakt van pechhulp?

Eenvoudig pech melden via de app 

Heb je pech? Meld het eenvoudig via onze gratis pechhulp app. Klik op akkoord en wij komen direct naar je toe. Wij staan met ruim 750 monteurs overal in Nederland voor je klaar. Via de app zie je wie jou komt helpen en hoelang dat duurt. Op je scherm volg je of hij al in de buurt is.

Waarom RoadGuard?

Wij zijn er voor jou! Pech met je eigen auto of die van iemand anders? Wij helpen je verder. Klanten die de RoadGuard app gebruiken geven een gemiddelde beoordeling van maar liefst 8.7! Dit is waarom:

  • Dag & nacht staan onze monteurs voor je klaar.
  • We zijn gemiddeld binnen 35 minuten bij je.
  • Geen abonnement, verzekering of jaarlijkse kosten.
  • We kunnen helpen met super veel pechgevallen, zoals een startprobleem, lekke band, verkeerd getankt of als je buitengesloten bent.
  • Naast pechhulp voor auto's helpen we ook motors, caravans, brommers en scooters weer snel op weg.
  • Onze handige app kun je ook gebruiken voor pechhulp in Europa. Meer over pechhulp in het buitenland >
  • Betalen doe je achteraf. En uiteraard alleen voor de pechhulp die je gekregen hebt.

Hoeveel betaal ik? 

De app van RoadGuard is gratis. Je betaalt alleen wanneer je daadwerkelijk pech hebt. En je ziet meteen de kosten. Geen verrassingen achteraf dus. De scherpe tarieven voor pechhulp vind je op de volgende pagina’s:

Regel alles via onze eenvoudige app

Dus heb je pech? Meld dit eenvoudig via de app, website of telefoon. Wat jou op dat moment het beste uitkomt. Dit kan 24 uur per dag, wat het pechgeval ook is. Wij zijn snel bij je. Op elk moment en overal in Nederland!