Ruim 300.000 keer gedownload! Klantbeoordeling van 8.8

Autopechhulp

Pechhulp voor iedereen die niets geregeld heeft

RoadGuard helpt je al voor € 125 weer op weg!

  • Pechhulp on-demand. Geen abonnement.
  • We zijn gemiddeld binnen 30 minuten bij je.
  • Onze 870 monteurs staan 24/7 voor je klaar.
Autopechhulp nodig? Roep RoadGuard! Dan ben je zo weer op weg. Wij werken niet met een abonnement of verzekering. Je betaalt alleen voor de pechhulp die je krijgt. Logisch! Natuurlijk laten we je vooraf weten wat je moet betalen.

Autopechhulp door RoadGuard

Bij RoadGuard van Centraal Beheer doen we dingen net even anders. Het verschil met traditionele pechhulpdiensten is dat je als gebruiker van RoadGuard niet vastzit aan een verzekering of abonnement. Bij RoadGuard betaal je namelijk alleen wanneer je pech hebt. Want zeg nou zelf, hoe vaak heb jij de afgelopen tijd gebruik gemaakt van pechhulp?

Eenvoudig pech melden via de app 

Heb je pech? Meld het eenvoudig via onze gratis pechhulp app. Klik op akkoord en wij komen direct naar je toe. Wij staan met ruim 800 monteurs overal in Nederland voor je klaar. Via de app zie je wie jou komt helpen en hoelang dat duurt. Op je scherm volg je of hij al in de buurt is.

Waarom RoadGuard?

Wij zijn er voor jou! Pech met je eigen auto of die van iemand anders? Wij helpen je verder. Klanten die de RoadGuard app gebruiken geven een gemiddelde beoordeling van maar liefst 8.9! Dit is waarom:

  • Dag & nacht staan onze monteurs voor je klaar.
  • We zijn gemiddeld binnen 30 minuten bij je.
  • Geen abonnement, verzekering of jaarlijkse kosten.
  • We kunnen helpen met super veel pechgevallen, zoals een startprobleem, lekke band, verkeerd getankt of als je buitengesloten bent.
  • Naast pechhulp voor auto's helpen we ook motors, caravans, brommers en scooters weer snel op weg.
  • Onze handige app kun je ook gebruiken voor pechhulp in Europa. Meer over pechhulp in het buitenland >
  • Betalen doe je achteraf. En uiteraard alleen voor de pechhulp die je gekregen hebt.

Hoeveel betaal ik? 

De app van RoadGuard is gratis. Je betaalt alleen wanneer je daadwerkelijk pech hebt. En je ziet meteen de kosten. Geen verrassingen achteraf dus. De scherpe tarieven voor pechhulp vind je op de volgende pagina’s:

Regel alles via onze eenvoudige app

Dus heb je pech? Meld dit eenvoudig via de app of de website. Wat jou op dat moment het beste uitkomt. Dit kan 24 uur per dag, wat het pechgeval ook is. Wij zijn snel bij je. Op elk moment en overal in Nederland! 

Dit is wat klanten over RoadGuard zeggen

Review over RoadGuard met een 9

9
15 okt. 2021 18:02

Het wachten duurde even want er stond de monteur is gearriveerd maar dat klopte niet. Gelukkig uiteindelijk toch heel.fijn door Hilco geholpen

Review over RoadGuard met een 10

10
16 okt. 2021 23:53

Top service!

Review over RoadGuard met een 8

8
16 okt. 2021 16:41

Vriendelijk en servicegericht

Review over RoadGuard met een 10

10
16 okt. 2021 14:11

Fijne hulp en vriendelijke monteur.

Review over RoadGuard met een 10

10
16 okt. 2021 00:26

Heel hulzaam

Veelgestelde vragen

RoadGuard is een heel nieuwe manier van pechhulp. Persoonlijk en gemakkelijk geregeld via een app. En zonder abonnement of verzekering, dus je zit nergens aan vast. Waar je ook staat in Nederland of Europa, hulp is in een paar kliks bij je. Je ziet op je telefoon wie jou komt helpen en hoe snel hij er is. Iedereen kan op elk moment gebruikmaken van RoadGuard. Of je nou rijdt in een auto, busje, motor, scooter, caravan of camper. Of die van een vriend.

RoadGuard is vooraf duidelijk over de kosten. Je betaalt achteraf in de app voor de hulp die je hebt gekregen. Dus, download onze app nu gratis. Dan kun je zorgeloos op weg!

RoadGuard is een initiatief van Centraal Beheer en alarmcentrale Eurocross Assistance. 
Kijk hier hoe RoadGuard werkt. 

Je kunt ons voor alle pech inschakelen. Voor je auto, busje, motor, scooter of caravan. Of die van iemand anders. Dus heb je een lekke band, een lege accu of verkeerd getankt? Jezelf buitengesloten? Is je motor oververhit? Zit je vast in de modder? Of brandt er een lampje maar weet je niet wat er aan de hand is? RoadGuard! En o ja, het maakt niet uit waar je staat in Nederland. Voor je deur of onderweg. Onze hulpverleners zijn in een paar kliks bij je.

We laten je vooraf zien wat onze hulp kost. Dat is per pechgeval anders. Zijn er onderdelen nodig? Zoals een accu of een lampje? Dan betaal je die bovenop de kosten voor de pechhulp. De app zelf is gratis.

De prijzen vind je hier.

We doen er alles aan om binnen 30 minuten bij je te zijn. Maar lukt dat niet? Dan betalen wij jou € 0,50 voor iedere minuut die je langer moet wachten. Gebruik wel de app want alleen dan heb je recht op garantie. Lees hier de voorwaarden.

Let op: heeft jouw organisatie zich aangemeld voor RoadGuard Zakelijk? Dan betaalt de organisatie de kosten van de pechmelding voor je bedrijfsvoertuig.

Bekijk alle vragen

RoadGuard: pechhulp voor iedereen die niks geregeld heeft