Eerste hulp bij een lege accu in je auto - Blog - RoadGuard
Ruim 290.000 keer gedownload! Klantbeoordeling van 8.7

Hulp bij een lege accu in je auto

De kans op een lege accu is groter in de winter. Wij vertellen je meer!

Brrr, koud!
Hartje winter begint er weer aan te komen.  En dat betekent dat het weer gaat vriezen. Leuk voor alle schaatsliefhebbers, maar minder leuk voor de autobezitters in Nederland. Voordat je naar je werk gaat je auto krabben. Echt zo’n pffff-momentje. Dat waren net de minuten die je nodig had om op tijd op je werk te komen. Je gaat in je auto zitten, wilt je auto starten…. en tot je grote verbazing doet ie het niet! Je acculampje brandt. Enorm balen natuurlijk.

Voorkomen is beter dan genezen
Je kunt ervan uitgaan dat een accu ongeveer 5 jaar meegaat. Maar vriest het? Dan heeft je accu minder capaciteit. En dat kan ervoor zorgen dat jij stil staat voor je eigen huis. Maar wat kun je zelf doen om ervoor te zorgen dat je accu er niet zomaar mee ophoudt? Een paar tips:

- Laat voor de winter de spanning van je accu checken bij een garage. Zo weet je of je accu goed werkt en heb je minder kans dat je stilstaat in de winter. 
- Probeer teveel korte ritjes te vermijden. De accu heeft dan niet genoeg tijd om zichzelf weer op te laden.

RoadGuard geeft jou starthulp
Sta jij toch met een lege accu en startproblemen voor je huis? Dan helpen wij je weer op weg. Download onze RoadGuard app en maak een melding aan via onze pechhulp on demand. Je weet precies welke monteur naar je toekomt en wanneer hij of zij bij je is. Kun jij ondertussen binnen een kopje koffie drinken. Wel zo makkelijk… en warm!

Download gratis de RoadGuard app

  • Pechhulp on-demand. Geen abonnement.
  • We zijn gemiddeld binnen 30 minuten bij je.
  • Ruim 783 monteurs staan 24/7 voor je klaar.