Lege accu: zo los je 't op

Je weet dat een lege accu altijd ongelegen komt. Net op het moment dat je weg moet, heb je startproblemen. In dat geval is pechhulp on demand van RoadGuard ideaal. Als je accu leeg is, zorgen wij snel voor reparatie. Zodat je weer snel op weg bent. Met welk voertuig dan ook.

Heeft je auto, motor of scooter een lege accu?

Er kunnen verschillende oorzaken voor zijn dat je auto, motor of scooter een lege accu heeft. Per voertuig zijn er bovendien ook verschillende oplossingen voor. Het belangrijkste probleem voor jou op dat moment is dat alles wat elektrisch is, niet meer werkt. En dat zijn meestal juist de essentiële onderdelen…

De snelle oplossing: dankzij startkabels kan iemand anders met zijn accu jouw accu helpen bij het starten. Of misschien wil iemand jouw voertuig wel aanduwen. Let er wel op dan je dan je auto in de tweede versnelling zet. Zodra je genoeg vaart hebt, laat je de koppeling opkomen en start hij.

Snel pechhulp wanneer je voertuig niet start door een lege accu

We begrijpen heel goed dat je behoefte hebt aan snelle hulp als je een lege accu hebt. Of het nu hartje winter is of midden in de zomer; je wilt gewoon weer verder met je dagplanning. Daar zorgen wij voor.

Zodra je merkt dat je accu leeg is, of dat je andere startproblemen hebt, gebruik je gewoon de RoadGuard app. Klik op ‘startproblemen’, zet je locatievoorziening aan en wij komen eraan. Je betaalt € 70,- voor het repareren van je lege accu. Verder zit je nergens aan vast. Dat is het grote voordeel van pechhulp on demand. Je betaalt er alleen voor als je ons nodig hebt.

Better safe than sorry: download de app

Met RoadGuard op je smartphone kun je onbezorgd op weg. No pech, no pay, no problem. Mocht je ons nodig hebben, bijvoorbeeld bij een lege accu, dan zijn wij in een paar klikken bij je. 24/7 en in heel Nederland.

Download de gratis RoadGuard app