Een (on)gevalletje van pech! - Blog - RoadGuard
Ruim 250.000 keer gedownload! Klantbeoordeling van 8.7

Een (on)geval van pech!

Wat deze bestuurder in Steenwijk meemaakte, is een typisch gevalletje van pech!

De helpende hand
Een bestuurder van een auto zag een vriend van hem langs de weg staan met autopech. Zijn eerste reactie? Kijken of hij kon helpen natuurlijk! Hij stak de weg over om zijn auto naast de auto van zijn vriend te zetten. Hij lette heel even niet op. En had de auto van de andere kant niet gezien. Botsing! Heel vervelend: zijn auto belandde in de sloot. 2 gevalletjes van pech dus! Gelukkig was er met de bestuurders niks aan de hand, maar de auto’s waren wel total loss.

Gewoon RoadGuard downloaden
Wij begrijpen bij RoadGuard dat je je pech zelf probeert op te lossen als je niet verzekerd bent voor pechhulp. Ook als je wel verzekerd bent, is het vaak nog maar de vraag wanneer jouw pechhulp aankomt. Daarom is er voor jou ook RoadGuard! Je betaalt alleen als je pech hebt en zit dus niet vast aan een duur abonnement. En je weet precies wanneer de monteur bij jou aankomt. Je volgt de monteur namelijk via onze app. Super simpel en snel geregeld!

Voor deze bestuurders in Steenwijk: download gewoon even onze app. Dan betaal je alleen voor pechhulp als je dat nodig hebt. Wel zo veilig!

Download gratis de RoadGuard app

  • Pechhulp on-demand. Geen abonnement.
  • We zijn gemiddeld binnen 30 minuten bij je.
  • Ruim 774 monteurs staan 24/7 voor je klaar.