Ruim 300.000 keer gedownload! Klantbeoordeling van 8.8

Onze pechhulp kun je nu ook bellen!

Heb je geen smartphone of geen internet verbinding? Of heb je een windows telefoon? Vanaf deze week kun jij ook RoadGuard gebruiken! Fijn toch? RoadGuard is een initiatief van Centraal Beheer. 

RoadGuard bellen
Van sommige klanten kregen we de opmerking dat ze heel graag RoadGuard wilden gebruiken. Maar dat ze geen app konden gebruiken op hun telefoon. Zonde! Daarom kun je vanaf nu onze pechhulp on demand ook inschakelen via de app.

Een melding via de telefoon werkt heel makkelijk
Pechhulp inschakelen via de telefoon werkt net even anders dan onze app. Maar natuurlijk word je dan ook goed geholpen! Bel 071-5681991 om je pech door te geven. Je krijgt iemand aan de telefoon van Centraal Beheer. De medewerkers van Centraal Beheer zijn goed opgeleid om jou snel verder te helpen. Zij zoeken een pechhulp verlener in de buurt. En geven je melding snel door.

We houden je op de hoogte
Je ontvangt de naam van de pechhulp verlener via SMS. Zo weet je wie je komt helpen. En net als bij de app krijg je ook tussentijds updates. Dat gaat ook via SMS. Je krijgt bijvoorbeeld een melding als de monteur aankomt. Je kunt dus een veilige plek zoeken om te wachten tot de hulp er is. Want dan krijg je van ons een seintje. Handig!

Je betaalt achteraf
Je betaalt achteraf alleen voor de hulp die je kreeg. Logisch toch? Je betaalt dezelfde prijzen als die in de app. Je krijgt van ons een factuur via de mail. 

Onze pechhulp is er nu dus voor iedereen!

Dus heb je een lekke band, een lege accu of verkeerd getankt? Wil je auto niet starten? Maar kun je de app niet gebruiken? Geen nood! RoadGuard bellen!

In het kort

  • Bel 071-5681991.
  • Wij schakelen een pechhulpverlener in de buurt in.
  • Jij krijgt het telefoonnummer.
  • We houden je op de hoogte via SMS.
  • Achteraf betaal je bij de monteur voor de pechhulp die je kreeg.

Dit is wat klanten over RoadGuard zeggen

Review over RoadGuard met een 10

10
19 okt. 2021 13:02

De pechhulp van Wolves eas zeer vriendelijk.

Review over RoadGuard met een 7

7
18 okt. 2021 15:41

Het duurde vrij lang voor er iemand kwam, maar het probleem is snel en vakkundig verholpen. Bedankt Brian van Van Eijck bergingsbedrijf.

Review over RoadGuard met een 8

8
17 okt. 2021 17:06

Meneer was zeer vriendelijk, kreeg een bak koffie bij jullie op de zaak👍 Was zeer goed geholpen.

Review over RoadGuard met een 9

9
17 okt. 2021 11:33

Vriendelijke jongen die hielp mij weer de weg op

Review over RoadGuard met een 9

9
15 okt. 2021 18:02

Het wachten duurde even want er stond de monteur is gearriveerd maar dat klopte niet. Gelukkig uiteindelijk toch heel.fijn door Hilco geholpen

Veelgestelde vragen

Je betaalt direct nadat je bent geholpen. Dat kan in de app via iDEAL.

Voor pechhulp in Europa betaal je via automatische incasso.

Let op: heeft jouw organisatie zich aangemeld voor RoadGuard Zakelijk? Dan betaalt de organisatie de kosten van de pechmelding voor je bedrijfsvoertuig.

Als onze monteur je auto niet kan maken, zal hij je transport aanbieden. Je betaalt dan niet de kosten voor je pechgeval, maar kosten voor transport. Tot 25 km kost € 150. Verder dan 25 km kost € 4 per km extra. Het transport van je auto tot 25 km wordt direct uitgevoerd. Transport verder dan 25 km kan niet altijd direct worden uitgevoerd. De hulpdienst zal aangeven wanneer er capaciteit is om je auto te vervoeren. Het kan zijn dat transport de eerstvolgende werkdag mogelijk is. 

In Europa betaal je € 225 voor transport naar de dichtstbijzijnde garage.

Nee, dat is niet nodig. De app ziet via GPS automatisch waar jij staat. Sta je langs de snelweg of een provinciale weg? Dan kunnen we vragen waar je naartoe gaat. Zo weten we aan welke kant van de weg je staat.

Je pech melden via de app is heel eenvoudig en sneller dan bellen. Hoe eerder wij weten waar je staat hoe sneller we bij je zijn!

Bekijk alle vragen

Download gratis de RoadGuard app

  • Pechhulp on-demand. Geen abonnement.
  • We zijn gemiddeld binnen 30 minuten bij je.
  • Onze 873 monteurs staan 24/7 voor je klaar.