Onze pechhulp kun je nu ook bellen! - Blog - RoadGuard
Ruim 250.000 keer gedownload! Klantbeoordeling van 8.7

Onze pechhulp kun je nu ook bellen!

Kun je onze app niet gebruiken? Vanaf nu kun je ons ook bellen!

Heb je geen smartphone of geen internet verbinding? Of heb je een windows telefoon? Vanaf deze week kun jij ook RoadGuard gebruiken! Fijn toch?

RoadGuard bellen
Van sommige klanten kregen we de opmerking dat ze heel graag RoadGuard wilden gebruiken. Maar dat ze geen app konden gebruiken op hun telefoon. Zonde! Daarom kun je vanaf nu onze pechhulp on demand ook inschakelen via de telefoon.

Een melding via de telefoon werkt heel makkelijk
Pechhulp inschakelen via de telefoon werkt net even anders dan onze app. Maar natuurlijk word je dan ook goed geholpen! Bel (071) 568 1991 om je pech door te geven. Je krijgt iemand aan de telefoon van Eurocross Assistance. De medewerkers van Eurocross zijn goed opgeleid om jou snel verder te helpen. Zij zoeken een pechhulp verlener in de buurt. En geven je melding snel door.

We houden je op de hoogte
Je ontvangt de naam van de pechhulp verlener via SMS. Zo weet je wie je komt helpen. En net als bij de app krijg je ook tussentijds updates. Dat gaat ook via SMS. Je krijgt bijvoorbeeld een melding als de monteur aankomt. Je kunt dus een veilige plek zoeken om te wachten tot de hulp er is. Want dan krijg je van ons een seintje. Handig!

Je betaalt achteraf
Je betaalt achteraf alleen voor de hulp die je kreeg. Logisch toch? Je betaalt dezelfde prijzen als die in de app. Je krijgt van ons een factuur via de mail. Daarom vraagt de medewerker van Eurocross bij je melding even om je e-mailadres.

Onze pechhulp is er nu dus voor iedereen!
Dus heb je een lekke band, een lege accu of verkeerd getankt? Wil je auto niet starten? Maar kun je de app niet gebruiken? Geen nood! RoadGuard bellen!

In het kort

  • Bel (071) 568 1991.
  • Wij schakelen een pechhulpverlener in de buurt in.
  • Jij krijgt het telefoonnummer.
  • We houden je op de hoogte via SMS.
  • Achteraf betaal je bij de monteur voor de pechhulp die je kreeg.

Download gratis de RoadGuard app

  • Pechhulp on-demand. Geen abonnement.
  • We zijn gemiddeld binnen 30 minuten bij je.
  • Ruim 774 monteurs staan 24/7 voor je klaar.