Ruim 300.000 keer gedownload! Klantbeoordeling van 8.8

Lekke band met je motor onderweg

Heb je een lekke band terwijl je met je motor onderweg bent? Geen probleem, gebruik dan de RoadGuard app van Centraal Beheer! Wij bieden je pechhulp on demand voor snelle hulp onderweg. Je betaalt alleen voor wat je gebruikt, in tegenstelling tot bij een doorlopend abonnement. Daarvoor betaal je jarenlang, ook als je geen pech hebt.

Kun je een motorband plakken?

Onze monteur kijkt eerst of hij de binnenband van je motor kan plakken. Misschien heb je zelf wel een bandenreparatieset voor je motor, dan zou je ook eerst zelf een poging kunnen wagen. Kom je er niet uit, dan staan wij voor je klaar.

Wil je snel weer onderweg met je motor? Gebruik RoadGuard!

Je weet bij ons vooraf precies wat het repareren van je lekke motorband je gaat kosten. Daarvoor rekenen we eenmalig € 100,-. Ook over de overige zaken zijn we heel transparant. Bijvoorbeeld over wie je komt helpen. Je ziet in de app precies wie het is, inclusief telefoonnummer en locatie van de monteur op de kaart. Ga veilig aan de kant staan en klik in de RoadGuard app op ‘lekke band’.

Download nu de RoadGuard app

Dan kun je onbezorgd op weg. No pech, no pay, no problem. Heeft je motor een lekke band of heb je andere pech? Dan zijn wij in een paar klikken bij je. 24/7 en in heel Nederland.

RoadGuard: pechhulp voor iedereen die niks geregeld heeft

Download gratis de RoadGuard app

  • Pechhulp on-demand. Geen abonnement.
  • We zijn gemiddeld binnen 30 minuten bij je.
  • Onze 826 monteurs staan 24/7 voor je klaar.