Ruim 300.000 keer gedownload! Klantbeoordeling van 8.8

Nu een leuk extraatje

Bij onze autoverzekering de eerste pechmelding voor onze rekening!

RoadGuard is pechhulp zónder abonnement van Centraal Beheer. We staan voor iedereen klaar; je hoeft dus geen verzekering te hebben bij Centraal Beheer. Maar dat kan natuurlijk wel!

Pech maar niets geregeld?

Centraal Beheer heeft een uitstekende Autoverzekering. Met nú een mooi extraatje. Want sluit je een Autoverzekering bij Centraal Beheer? Dan zijn in het eerste jaar de kosten van je eerste pechmelding in de RoadGuard app voor onze rekening. 

Wel zo voordelig! Én goed verzekerd in geval van schade, én hulp zonder kosten in geval van pech! Met RoadGuard gun je jezelf het gemak van Centraal Beheer.

Meedoen aan de actie is heel makkelijk!

  • Je sluit je autoverzekering af op www.centraalbeheer.nl.
  • Je ontvangt de volgende werkdag van ons een bevestiging van je deelname per mail.
  • Je downloadt de app en registreert je.
  • Met je kenteken word je herkend als deelnemer.
  • Deze actie loopt tot 1 juli 2019.

Dus waarom moeilijk doen als het makkelijk kan. Sluit nú je Autoverzekering bij Centraal Beheer. Sta je in het eerste jaar stil met pech, dan helpen wij je snel weer op weg! De kosten van deze eerste pechmelding zijn voor onze rekening.

Lees de actievoorwaarden.

Veelgestelde vragen Actie RoadGuard – eerste pechmelding voor onze rekening

Wij waarderen het dat je hebt gekozen voor Centraal Beheer om je auto te verzekeren. Om je daarvoor te bedanken, ontvang je van ons dit extraatje.

De app is gratis en als je in het eerste jaar (tot 1 juli 2020) pech krijgt, dan is jouw eerste pechmelding voor onze rekening. Wij betalen alle kosten. Alleen eventuele auto onderdelen of het aftappen van brandstof zijn voor jouw eigen rekening. Krijg je vaker pech of na 1 juli 2020, dan betaal je het normale tarief voor de hulp die je aanvraagt. Dit is ook terug te zien in de app.

Je zit nergens aan vast. RoadGuard is pechhulp zónder abonnement. Het is ook geen lidmaatschap of verzekering. Je kunt RoadGuard gebruiken voor jouw pechmelding (en de eerste keer voor onze rekening) en daarmee verplicht je je tot niets.

Je hoeft niets te doen na het eerste jaar. RoadGuard is geen abonnement, lidmaatschap of verzekering. Je zit dan ook nergens aan vast. Je hoeft RoadGuard niet te gebruiken. Vanaf 1 juli 2020 kun je gewoon nog gebruik maken van RoadGuard, waarbij je dan zult zien wat een pechmelding kost.

RoadGuard is pechhulp-on-demand, zónder abonnement. Je betaalt per keer dat je gebruik maakt van de dienstverlening (heb je in het eerste jaar na afsluiten van jouw autoverzekering pechhulp nodig, dan is dit de eerste keer voor onze rekening) en geen maandelijkse kosten. Met een pechhulpverzekering verzeker je je tegen het risico van kosten bij pech. Hiervoor betaal je per maand een premie en daarmee ben je gedekt voor de kosten bij pech.

Download gratis de RoadGuard app

  • Pechhulp on-demand. Geen abonnement.
  • We zijn gemiddeld binnen 30 minuten bij je.
  • Onze 825 monteurs staan 24/7 voor je klaar.