Pechhulp in het buitenland - RoadGuard - Blog - RoadGuard
Ruim 170.000 keer gedownload! Klantbeoordeling van 8.7

RoadGuard goes Europe

Ook in Europa maak je gewoon gebruik van RoadGuard als je pech hebt. Dat is wel zo handig als je met de auto op vakantie gaat! Want zeg nou zelf: je gaat toch met een lekkerder gevoel op vakantie als je weet dat je ergens terecht kunt voor pechhulp? En natuurlijk zonder abonnement of verzekering af te sluiten! Je betaalt alleen voor pechhulp als jij dat nodig hebt.

Hoe werkt het?

Je maakt gewoon een melding via de RoadGuard app. De app bepaalt je locatie en je ziet meteen een handige belknop om contact met ons op te nemen. Wij zorgen ervoor dat een lokale hulpdienst naar je toekomt. Let op: een vervangende auto, transport naar Nederland of een overnachting kun je niet via RoadGuard regelen, houd daar rekening mee. Meer weten? Bekijk de veelgestelde vragen

Wat kost het?

Je betaalt een vast tarief van €199. Voor dit bedrag brengt de hulpdienst je naar de dichtstbijzijnde garage. Soms repareert de hulpdienst je auto ter plekke. Betalen doe je via automatisch incasso. Zo heb je er helemaal geen werk van!

RoadGuard staat voor je klaar!

Heb je toch pech in het buitenland? Dan open je de app en bel je ons. Dan sturen wij hulp. Zo kan jij weer snel genieten van jouw vakantie!


Of download onze gratis app.

Download gratis de RoadGuard app

  • Pechhulp on-demand. Geen abonnement.
  • We zijn gemiddeld binnen 30 minuten bij je.
  • Ruim 763 monteurs staan 24/7 voor je klaar.