Klanten geven ons een 8.7! Onze app is al 150.000 keer gedownload.

RoadGuard Zakelijk - pechhulp on demand

Geen abonnement op een pechhulpdienst voor al je zakelijke voertuigen, maar alleen betalen voor pechhulp die je daadwerkelijk krijgt. Dat is RoadGuard Zakelijk.

Alleen betalen voor wat je gebruikt

Naast verzekeren of een abonnement op pechhulp kan je als ondernemer nu ook kiezen voor RoadGuard Zakelijk. Dit is pechhulp on demand. Een eenvoudig concept: goede en snelle pechhulp, 24 uur per dag, overal in Nederland, vaste en transparante prijzen, groot gebruiksgemak en alleen betalen voor wat je daadwerkelijk gebruikt.

Hoe werkt RoadGuard?

Bedrijven kunnen zich online aanmelden. Je maakt je eigen account aan en voer je de kentekens in van alle voertuigen die je wilt aanmelden. Je bestuurder kan pech melden via de app, online en telefonisch. De incasso vindt aan het einde van de maand plaats. Uiteraard alleen als één van je bestuurders pech heeft gehad.

Pechhulp is altijd dichtbij RoadGuard

Zakelijk werkt samen met zo’n 750 monteurs van particuliere bedrijven, verspreid over heel Nederland. Door deze landelijke dekking is er altijd binnen 30 tot 40 minuten een monteur ter plekke.

Een initiatief van Centraal Beheer

RoadGuard is ruim 2 jaar geleden voortgekomen uit Centraal Beheer. In eerste instantie als een pechhulpdienst voor particulieren. Maar er kwam steeds meer vraag vanuit ondernemingen met een eigen wagenpark. Daarom is RoadGuard Zakelijk gestart.

Download gratis de RoadGuard app

  • Binnen 40 minuten zijn we bij je.
  • Dag & nacht staan onze 756 monteurs voor je klaar.
  • Geen abonnement, verzekering of jaarlijkse kosten.
  • Je betaalt achteraf voor de hulp die je hebt gekregen.