Ruim 300.000 keer gedownload! Klantbeoordeling van 8.8

Terug van de autovakantie? Check dan je auto

Ben je lekker met de auto op vakantie geweest? Dan heb je vast voor vertrek je auto laten checken. Maar wist je dat het slim is om dat ook na je vakantie te doen? Je hebt waarschijnlijk veel kilometers gereden, en dat heeft gevolgen voor je auto. Voorkom pech met onze tips.

Check de olie en koelvloeistof

Met veel kilometers achter de rug heeft je auto behoefte aan extra verzorging. Het bijvullen van je benzinetank is een vaste routine. Na een vakantiereis is het ook verstandig om ook de olie en koelvloeistof  te checken. Waarschijnlijk kunnen deze wel weer aangevuld worden. 

Fris geurtje in je auto

Na een lange autorit met het hele gezin ruikt je auto mogelijk niet meer zo fris. Ook heeft je aircosysteem flink moeten draaien, en kan deze vaak wel een schoonmaakbeurt gebruiken. Vooral de pollenfilter, verdamper en de aangrenzende luchtkanalen zijn een broedplaats voor schimmels en bacteriƫn. Het schoonmaken van het aircosysteem kan je beter niet zelf doen, plan daarvoor even een afspraak bij de garage. En hang een lekker geurtje in je auto!

Autobanden vragen om aandacht

Heb je een paar duizend kilometer gereden? Check dan ook even je autobanden. Mogelijk is de profieldiepte niet meer juist of moet je de banden even oppompen om weer op de juiste spanning te brengen. 

Sterretje in de ruit 

Misschien heb je een piepklein sterretje in je autoruit. Laat deze verwijderen voordat het een grote barst wordt. Bij een vakgarage kunnen ze het vaak snel voor je oplossen. De kosten om een sterretje te verhelpen zijn meestal voor de verzekeraar. 

Auto door de wasstraat Een goede wasbeurt is na je vakantie zeker geen overbodige luxe. Heb je last van zand, vogelpoep of bijvoorbeeld hars? Dat kan de autolak beschadigen. Dus heb je nog een paar dagen vrij? Rijd dan even langs een wasstraat voor een schone auto.

Dit is wat klanten over RoadGuard zeggen

Review over RoadGuard met een 10

10
1 jul. 2020 16:15

Hele lieve monteur! Snel en zeker binnen 30min!

Review over RoadGuard met een 10

10
1 jul. 2020 12:08

Toppers!

Review over RoadGuard met een 8

8
1 jul. 2020 09:09

Nette service, erg snel!

Review over RoadGuard met een 10

10
28 jun. 2020 18:28

10 omdat klantenservice snel te woord was en 10 omdat de hulp snel ter plekke was en ons veilig van de snelweg gehaald hebben ook een zeer vriendelijke monteur kudos !

Review over RoadGuard met een 10

10
28 jun. 2020 11:02

De pechhulp kwam snel en het probleem was verholpen! Bedankt

Download gratis de RoadGuard app

  • Pechhulp on-demand. Geen abonnement.
  • We zijn gemiddeld binnen 30 minuten bij je.
  • Onze 824 monteurs staan 24/7 voor je klaar.