Ruim 300.000 keer gedownload! Klantbeoordeling van 8.8

Pech met je motor? Ook dan RoadGuard!

Als motorrijder voel je jouw motor perfect aan. Maar soms heb je RoadGuard toch nodig, omdat er onderweg iets gerepareerd moet worden. In dat geval is pechhulp voor de motor ideaal. Vooral als je kiest voor RoadGuard, want dan heb je geen abonnement nodig. Via een handige app geef je ons aan dat je pechhulp nodig hebt en je betaalt alleen voor die ene keer dat we je komen helpen. Gemiddeld is dat slechts eenmaal in de vier jaar, dus waarom zou je jarenlang betalen voor een abonnement?

Helemaal van nu: motor pechhulp on demand

De achterliggende gedachte van de RoadGuard app is dat pechhulp on demand net zo logisch is als andere on demand-diensten. Je gebruikt de app wanneer het nodig is en je betaalt ook alleen voor wat je gebruikt. Precies zoals je dat in de huidige tijd gewend bent. Heel transparant, want vooraf weet je altijd wat de prijs is voor de specifieke pechhulp die je nodig hebt voor je motor.

Lang leve je locatievoorziening

Je smartphone kan precies doorgeven waar jij je bevindt met je kapotte motor. In de RoadGuard app krijg je dan direct een pechhulpverlener toegewezen die in de buurt is. Hoe dichtbij, dat zie je ook meteen op de handige kaart in de app. Zo weet je hoelang het duurt voordat je geholpen wordt. De naam en het telefoonnummer van degene die je komt helpen staan ook in je scherm. Naast locatievoorzieningen werkt de RoadGuard app gewoon heel eenvoudig

Specifieke pechhulp voor je motor

Natuurlijk wil je wel graag iemand die verstand heeft van motoren repareren. Bij RoadGuard van Centraal Beheer werken gelukkig uitsluitend specialisten die precies weten wat ze moeten doen bij motorpech. Of het nu gaat om een lekke band, een lege accu of wanneer je verkeerd getankt hebt. Ook wanneer je om een andere reden langs de kant staat, staan ze voor je klaar. Elke pechsoort heeft een vaste prijs, dus je weet vooraf precies waar je aan toe bent.

Download nu de RoadGuard-app

Rijden op je motor is nog net iets onbezorgder als je weet dat pechhulp voor je motor gegarandeerd is. No pech, no pay, no problem. Mocht je wel motorpech hebben, dan zijn wij in een paar klikken bij je. 24/7 en in heel Nederland. Download nu de app voor motor pechhulp. 

RoadGuard: pechhulp voor iedereen die niks geregeld heeft

Download gratis de RoadGuard app

  • Pechhulp on-demand. Geen abonnement.
  • We zijn gemiddeld binnen 30 minuten bij je.
  • Onze 870 monteurs staan 24/7 voor je klaar.