Ruim 300.000 keer gedownload! Klantbeoordeling van 8.8

Centraal Beheer pechhulp on demand

Centraal Beheer pechhulp on demand

Wist je dat je gemiddeld maar 1x in de 4 jaar pech hebt met je auto? Zonde dus om 4 jaar lang abonnementskosten te betalen voor 1 enkele pechmelding. Centraal Beheer vond de oplossing met RoadGuard pechhulp on demand. Geen lidmaatschap of abonnement, maar alleen betalen voor de hulp die je krijgt. Gewoon via je smartphone. Want gaat niet alles mobiel tegenwoordig?

Hoe werkt dat? Alleen betalen als je pech hebt?

Het werkt heel simpel. Centraal Beheer heeft een app ontwikkeld, RoadGuard, waarmee je heel eenvoudig pechhulp inschakelt op het moment dat jíj het nodig hebt. Het enige wat je dan moet doen is:

  • Meld je pech via onze app, de website of telefonisch. Dat kan 24/7.
  • Vertel ons je probleem (heb je bijvoorbeeld een lekke band, een lege accu of een ander probleem). Je weet direct wat onze pechhulp kost.
  • Wij zijn gemiddeld binnen 30 minuten bij je. De monteur volg je real-time op de kaart.
  • Is je pech opgelost? Betaal dan hoe jij wilt. Met iDeal, PayPal of met een creditcard.

Heb je nog vragen over hoe RoadGuard werkt? Kijk dan hier naar de antwoorden.

Altijd verzekerd van hulp zonder verzekering

Waar je ook pech hebt, voor je deur of langs de weg, je wilt snel geholpen worden! Bij RoadGuard staan er dag en nacht ruim 780 monteurs voor je klaar in heel Nederland. Dus waar je ook staat in Nederland, hulp is altijd dichtbij. En het mooie is, heb je een jaar geen pech of schade gereden, dan betaal je ook niets! Je zit namelijk nergens aan vast. Klanten die de RoadGuard app gebruiken geven niet voor niets een gemiddelde beoordeling van maar liefst 8.7!

Wat betaal ik voor autopechhulp? 

De app van RoadGuard is gratis. Je betaalt alleen wanneer je daadwerkelijk pech hebt. En je ziet meteen de kosten. Geen verrassingen achteraf dus. De scherpe tarieven voor autopechhulp vind je op de volgende pagina’s:

Pechhulp voor alle voertuigen

Het maakt niet uit of je in je eigen auto rijdt, de motor pakt of de caravan mee hebt van iemand anders. Wij helpen je altijd verder! Je laat ons weten wat er met het voertuig aan de hand is door op 1 van de pech-icoontjes te drukken in de app.

RoadGuard, een initiatief van Centraal Beheer

Bij Centraal Beheer vinden we dat pechhulp anders kan. Makkelijker, persoonlijker, logischer. Met meer dan 260.000 downloads is RoadGuard een groot succes. Ben jij er al klaar voor? Goede pechhulp, 24 uur per dag, overal in Nederland, vaste en transparante prijzen, groot gebruiksgemak en alleen betalen voor datgene wat je afneemt. Met RoadGuard hoef je nooit meer stil te staan bij pech!

Dit is wat klanten over RoadGuard zeggen

Review over RoadGuard met een 9

9
2 apr. 2020 17:38

prima geholpen

Review over RoadGuard met een 9

9
6 apr. 2020 09:08

Snelle service, nuttige adviezen mbt reparatie.

Review over RoadGuard met een 10

10
6 apr. 2020 08:26

Bedankt

Review over RoadGuard met een 10

10
5 apr. 2020 14:48

Top geholpen!

Review over RoadGuard met een 10

10
5 apr. 2020 09:23

Snel ter gearriveerd. Super aardige en behulpzame man, Sander!

RoadGuard: pechhulp voor iedereen die niks geregeld heeft