Ruim 300.000 keer gedownload! Klantbeoordeling van 8.8

Kosten wegslepen auto bij pech

RoadGuard helpt je al vanaf € 150 weer op weg!

  • Pechhulp on-demand. Geen abonnement.
  • We zijn gemiddeld binnen 30 minuten bij je.
  • Onze 824 monteurs staan 24/7 voor je klaar.
Met pech langs de kant van de weg staan vindt niemand leuk en kan heel stressvol zijn. Dit begrijpen wij maar al te goed. Door autotransport van RoadGuard van Centraal Beheer in te schakelen weet je zeker dat je binnen no-time op een door jou gekozen locatie staat.

RoadGuard: pechhulp voor iedereen die niks geregeld heeft

Wanneer laat ik mijn auto wegslepen?

In sommige gevallen kan het zo zijn dat je de auto niet meer aan de praat krijgt. Dit kan veel verschillende oorzaken hebben. Wanneer een professional de auto ook niet meer kan repareren dan zal de auto helaas moeten worden weggesleept. Dan moet er bij de garage beter naar gekeken worden door iemand die er verstand van heeft. Het kan ook zo zijn dat de auto zo beschadigd is dat het geen zin meer heeft om te repareren. Ook dan moet de auto helaas worden geborgen. In beide gevallen kan je door middel van onze app RoadGuard inschakelen.

Wat kost het wegslepen van mijn auto?

Bij RoadGuard zit je niet vast aan vervelende abonnementen. Dit bespaart je uiteindelijk een hoop onnodige kosten. Bij onze pechhulp betaal je alleen wanneer je echt vast  staat met pech. Moet jouw auto worden weggesleept, dan betaal je hier tot 25 kilometer €150,- voor. Moet de auto verder dan 25 kilometer worden weggesleept? Geen probleem. In dit geval betaal je €4,- per extra kilometer die we rijden. Meerijden is natuurlijk geen enkel probleem! Gebruik daarom nu onze app.

Hoe helpt RoadGuard mij met autotransport?

De pechhulp van RoadGuard schakel je het snelst in door onze app te gebruiken. Kies in onze app voor ‘Autotransport’ en ga akkoord met de kosten. Zodra onze monteur arriveert geeft hij aan wanneer het transport plaatsvindt. In sommige gevallen kan het transport niet direct plaatsvinden. Het hangt namelijk af van het tijdstip en de drukte. In de meeste gevallen vervoeren we je auto meteen als de afstand minder dan 25 kilometer is. Zodra de afstand meer dan 25 kilometer is en het te druk is om je auto direct te vervoeren, dan neemt onze monteur je auto mee naar een depot. De auto zal dan de volgende dag naar de door jou gekozen locatie worden gebracht. Wij snappen dat het vervelend is wanneer je auto moet worden vervoerd bij een pechgeval, daarom zorgen wij er voor dat we zo snel mogelijk bij jou op locatie zijn.

Volg jouw monteur!

Wanneer je via de app de pechmelding gemaakt hebt, kan je zien welke monteur jou komt helpen met het wegslepen van je auto. Door middel van een kaart in de app kan je deze monteur  real-time volgen. Wel zo handig wanneer je haast hebt en wilt weten hoelang het nog duurt voordat hulp op locatie is. Je ziet precies wanneer de monteur om de hoek van de straat  komt gereden. Dit is wel zo makkelijk om op de hoogte te blijven!

Veelgestelde vragen

We laten je vooraf zien wat onze hulp kost. Dat is per pechgeval anders. Zijn er onderdelen nodig? Zoals een accu of een lampje? Dan betaal je die bovenop de kosten voor de pechhulp. De app zelf is gratis.

De prijzen vind je hier.

We doen er alles aan om binnen 30 minuten bij je te zijn. Maar lukt dat niet? Dan betalen wij jou € 0,50 voor iedere minuut die je langer moet wachten. Gebruik wel de app want alleen dan heb je recht op garantie. Lees hier de voorwaarden.

Let op: heeft jouw organisatie zich aangemeld voor RoadGuard Zakelijk? Dan betaalt de organisatie de kosten van de pechmelding voor je bedrijfsvoertuig.

We hebben nu nog geen vervangend vervoer. We hopen dit snel toe te voegen aan onze app.

Geen probleem. Dit regel je eenvoudig via het dashboard.  

Bekijk alle vragen