Altijd pechhulp in het buitenland met RoadGuard - RoadGuard
Ruim 270.000 keer gedownload! Klantbeoordeling van 8.7

Pechhulp buitenland

Ben je niet in Nederland, maar heb je wel pechhulp nodig in het buitenland? Dan staat RoadGuard nu ook voor je klaar en kun je snel de weg weer op! Lees hoe RoadGuard werkt als pechhulp oplossing in het buitenland.

Pechhulp in het buitenland

RoadGuard was al actief in heel Nederland, maar is nu ook actief in het buitenland bij pechhulp. Ben je dus op vakantie of even langs bij vrienden of familie in het buitenland en krijg je pech onderweg? Dat is geen enkel probleem. Check hier waar je in het buitenland gebruik kan maken van de pechhulp. De enige eis voor pechhulp in het buitenland is dat je een Nederlands kenteken hebt.

Je kunt ook in het buitenland gebruik maken van je vertrouwde RoadGuard app. Wanneer je de app opent, zoekt de app automatisch naar je locatie. Vul je naam, telefoonnummer, e-mailadres en kenteken in. Ga akkoord met de kosten en verstuur je melding. Daarna nemen wij telefonisch contact met je op en wij zorgen dan dat de lokale hulpdienst naar je toe komt.

Welke pechhulp kan ik krijgen in het buitenland?

Het is in de meeste landen verboden om langs de weg auto’s te repareren. Dat is de reden dat we je meestal naar de garage brengen die het dichtst in de buurt is. Waar het echter wel mogelijk is om langs de weg te repareren, dan helpen we je daar ter plekke. Dit hangt ook af van de schade.

Wat goed is om te weten is dat wij op dit moment nog geen vervangend vervoer, overnachting en transport terug naar Nederland kunnen regelen. Hou hier dus rekening mee dat je dit zelf doet!

Hoeveel kost pechhulp in het buitenland?  

Voor pechhulp in het buitenland rekenen wij een vaste prijs van €225. Dit is exclusief onderdelen die nodig zijn en de reparatie door het lokale garagebedrijf. Je betaalt via automatische incasso. Wanneer je belt om je pech aan te geven, geef je meteen aan ons je bankrekeningnummer. Het bedrag wordt van je rekening afgeschreven en uiteraard krijg je de factuur in je mailbox. Je hoeft hier dus verder niets voor te doen! Lekker makkelijk!

Pech langs de snelweg in het buitenland? 

Voordat je ons belt is het goed om na te gaan of je een praatpaal ziet langs de snelweg waar je pech hebt. Je kunt op deze manier zelf lokale hulp inschakelen. Controleer dit dus voordat je de melding bij RoadGuard doet om dubbele kosten te voorkomen! 

Pech in het buitenland buiten kantoortijden?

Het kan natuurlijk altijd gebeuren dat je ’s avonds of ’s nachts pech krijgt. Wanneer dit zo is, en de auto kan niet ter plekke gemaakt worden. Dan zal de hulpdienst van RoadGuard je meenemen naar je overnachting. De eerstvolgende werkdag zal de hulpdienst je alsnog brengen naar een garage in de buurt. Je auto wordt door de lokale garage weer opgeknapt. 

Heb je nog meer vragen over pechhulp in het buitenland? Lees dan hier meer over RoadGuard in het buitenland of neem contact met ons op via 071 568 1991.