Pechhulp on demand bellen

Heb jij geen smartphone of internet? Heb je een windows telefoon en kun je geen apps downloaden? Geen nood! Want ook jij kunt nu RoadGuard gebruiken. Gewoon, door ons te bellen.

Zo schakel je RoadGuard in via de telefoon

  • Bel (071) 568 1991.
  • Wij zoeken een pechhulpverlener in de  buurt.
  • We sturen jou het telefoonnummer.
  • We houden je op de hoogte via SMS.
  • Betalen doe je achteraf bij de monteur. Je betaalt alleen voor de hulp die je kreeg.

Onze medewerkers helpen je snel

Natuurlijk doen we er aan de telefoon ook alles aan om jou snel te helpen. Bel (071) 568 1991. Je krijgt dan iemand te spreken van Eurocross Assistance. Hij zoekt voor jou een pechhulp verlener in de buurt. En geeft je melding snel door.

Meer informatie via SMS

Onze medewerker stuurt jou via een SMS het telefoonnummer van de pechhulp verlener. Als er iets is, kun je hem dus bellen. En net als bij de app houden we je op de hoogte. Dat gaat ook via SMS. Zo laten we het je weten als de monteur aankomt. Je hoeft dus niet bij je auto te wachten. Maar kunt een veilig plekje zoeken tot de hulp er is.

Achteraf betalen

Je betaalt achteraf alleen voor de hulp die je kreeg. Natuurlijk betaal je dezelfde prijzen als in de app. Voor jouw administratie krijg je van ons een factuur. Dat doen we via de mail. Daarom vragen we bij je melding je e-mailadres op.

Ook een melding via de telefoon is heel makkelijk

Natuurlijk werkt RoadGuard het fijnste via de app. Als je een melding doet via de app zien we waar je staat. En jij kunt onze monteur volgen op je scherm. Wel zo makkelijk! Maar…. heb je nou geen smartphone? Geen internet? Een Windows telefoon? Dan kon je helaas RoadGuard niet gebruiken. En precies daarom kun je RoadGuard nu ook bellen! Fijn toch?

Dus. Geen duur abonnement dat je zelden gebruikt. App of bel RoadGuard!