Pechhulp on demand kosten - RoadGuard
Ruim 270.000 keer gedownload! Klantbeoordeling van 8.7

Pechhulp on demand kosten

Veelgestelde vragen

We laten je vooraf zien wat onze hulp kost. Dat is per pechgeval anders. Zijn er onderdelen nodig? Zoals een accu of een lampje? Dan betaal je die bovenop de kosten voor de pechhulp. De app zelf is gratis.

De kosten per pechgeval zijn:

  • Startprobleem: actieprijs € 70
  • Lekke band: € 100
  • Autotransport: tot 25 km € 125, daarna € 4 per km extra.
  • Verkeerd getankt: vanaf € 125. We brengen je naar een gespecialiseerd bedrijf dat de brandstof kan aftappen. Dat doen ze tijdens kantooruren. Je betaalt:
    - kosten voor transport. Tot 25 km. kost € 125, daarna € 4 per km extra.
    - kosten voor het aftappen van de brandstof. Wij kunnen je vooraf niet zeggen hoeveel dat is.
  • Buitengesloten: € 100
  • Andere pech: € 100

In Europa betaal je € 225 voor pechhulp.

Let op: heeft jouw organisatie zich aangemeld voor RoadGuard Zakelijk? Dan betaalt de organisatie de kosten van de pechmelding voor je bedrijfsvoertuig.

De kosten van extra onderdelen betaal je ook via de app. Denk bijvoorbeeld aan een lampje. De monteur laat je dan weten wat de extra kosten zijn.

Heb je pech in Europa dan betaal je de extra kosten rechtstreeks aan de monteur.

Het blijkt dat automobilisten gemiddeld 1 keer per 4 jaar pech hebben. Het gaat dan vooral om een lekke band of een lege accu. Veel mensen hebben voor dit soort ongemakken een abonnement bij de ANWB afgesloten. Of een pechhulpverzekering. Daardoor betaal je vaak meer dan je gebruikt. Vind je het prettiger om niet vast te zitten aan een abonnement? Dan is RoadGuard echt iets voor jou!

Je betaalt direct nadat je bent geholpen. Dat kan in de app via iDEAL, PayPal of creditcard. 

Voor pechhulp in Europa betaal je via automatische incasso.

Let op: heeft jouw organisatie zich aangemeld voor RoadGuard Zakelijk? Dan betaalt de organisatie de kosten van de pechmelding voor je bedrijfsvoertuig.

Je kunt bij bijna alle banken een bedrag instellen dat je zonder reader kunt betalen. Heb je dat niet gedaan? Je kunt ook betalen met je creditcard of PayPal.

Je betaalt via automatisch incasso. Als we je bellen, vragen wij je naar je bankrekeningnummer. Wij zorgen ervoor dat het bedrag wordt afgeschreven. En we sturen je een factuur via de e-mail. Zo heb je er helemaal geen werk aan!

Bekijk alle vragen