Ruim 300.000 keer gedownload! Klantbeoordeling van 8.8

Sleepdienst Amsterdam

RoadGuard helpt je al vanaf € 150 weer op weg!

  • Pechhulp on-demand. Geen abonnement.
  • We zijn gemiddeld binnen 30 minuten bij je.
  • Onze 914 monteurs staan 24/7 voor je klaar.
Heb jij nú een sleepdienst nodig in Amsterdam? Maak dan een pechmelding via de handige RoadGuard app van Centraal Beheer. Hiervoor heb je geen abonnement of verzekering nodig. RoadGuard komt je 24/7 helpen.

Hoe werkt onze sleepdienst? 

Nu een sleepdienst nodig? Maak dan een pechmelding via de app of online. Kies vervolgens voor ‘Autotransport’. Als je dit hebt gedaan, ga je akkoord met de kosten en sturen we direct een sleepwagen jouw kant op. Deze kan je via de app volgen. Zo weet je precies hoe lang het duurt voordat de sleepwagen bij je is. 

Hoe je kan betalen?

Bij ons kan je betalen met iDEAL. Wij werken niet met vaste abonnementen. Je betaalt alleen op het moment dat je ons nodig hebt. Logisch toch?!   

Waarom kies je voor de pechhulp van RoadGuard?

  • Geen abonnement of verzekering nodig
  • Door 300.000 gebruikers gemiddeld beoordeeld met een 8.8
  • Meer dan 800 monteurs die dag en nacht voor je klaarstaan 
  • Je kunt precies zien waar de monteur is en hoe lang het nog duurt voor hij bij jou is
  • Naast een auto, komt RoadGuard ook helpen bij een busje, camper, caravanmotor of scootmobiel
  • Naast Nederland ook pechhulp in het buitenland!
  • Je kan op verschillende manieren betalen  

Onze sleepdienst is gemiddeld binnen 30 minuten bij je in Amsterdam 

Wij hebben meer dan 800 monteurs verspreid over heel Nederland. Dat betekent dat we gemiddeld binnen 30 minuten bij je zijn. Zo hoef je niet lang te wachten voor een sleepdienst in Amsterdam. 

RoadGuard in Amsterdam

As je een keer pechhulp nodig hebt, kan je altijd de pechhulp app van RoadGuard gebruiken. In Amsterdam, maar ook op de andere plekken in Nederland! Zo bieden wij verschillende diensten aan. Heb jij  een lekke band, een lege accu of heb jij verkeerd getankt? Plaats een melding en we komen direct jouw kant op! Zonder vast abonnement. Je betaalt alleen voor die keer dat je ons nodig hebt.   

Wat kan je het beste doen als je nu pech hebt in Amsterdam? 

Voordat je een melding plaatst is het belangrijk dat jij en je passagiers veilig zijn. Parkeer de auto op een veilige plek, waarbij je het verkeer niet belemmert. Stap uit aan de kant van de auto waar geen verkeer langsrijdt. Als je een veiligheidsvest hebt, trek deze dan aan. Pak je gevarendriehoek en plaats deze 50 meter achter de auto. Blijf nooit in de auto zitten. 

Dit is wat klanten over RoadGuard zeggen

Review over RoadGuard met een 8

8
16 jan. 2021 04:25

Top

Review over RoadGuard met een 6

6
14 jan. 2021 12:05

1 De roadguard was er snel binnen 15 minuten. 2. De accu was leeg , apparaat aangesloten, de auto liep weer. allemaal positief Dan negatief: Niet gekontroleerd of de accu eventueel kapot was. Dan een tarief van € 95,00 vooor nog geen 5 minuten werk is absurd. Iets voor Kassa ???? Verzekering op zelfde dag maar aangepast en accu lader gekocht. Dus lege accu kost € 150, .

Review over RoadGuard met een 10

10
15 jan. 2021 20:39

Top gozer

Review over RoadGuard met een 9

9
14 jan. 2021 13:36

De monteur was heel snel ter plaatse en concludeerde aan de hand van het meten dat de accu kapot was. Met zijn hulp de auto gestart waarna ik naar de garage kon voor een nieuwe accu. Ik ben goed en snel geholpen

Review over RoadGuard met een 8

8
15 jan. 2021 17:41

Goed geholpen

RoadGuard: pechhulp voor iedereen die niks geregeld heeft