Ruim 300.000 keer gedownload! Klantbeoordeling van 8.8

Sleepdienst nodig?

RoadGuard helpt je al vanaf € 150 weer op weg!

  • Pechhulp on-demand. Geen abonnement.
  • We zijn gemiddeld binnen 30 minuten bij je.
  • Onze 870 monteurs staan 24/7 voor je klaar.

Wij halen de auto zo snel mogelijk op en brengen 'm naar een door jou gekozen bestemming.

Transport tot 25 km kost € 150 Verder dan 25 km kost € 4 per km extra. Meerijden is geen probleem.

Als de monteur arriveert, laat hij je weten wanneer het transport plaatsvindt. Dit hangt af van het tijdstip en de drukte.

Heb je nu pech onderweg? Of moet je auto worden weggesleept? RoadGuard is pechulp on demand en zonder vast abonnement komen wij je auto helpen om weg te slepen.

Hoe werkt RoadGuard als sleepdienst? 

Heb je nu een sleepdienst nodig? Meld dit dan via de app, online of telefonisch. Kies dan voor ‘Autotransport’. Als je dit gedaan hebt, ga akkoord met de kosten en we sturen direct een monteur jouw kant op. Betaal met iDEAL. Wanneer de monteur er is, laat hij je weten wanneer het transport plaatsvindt. Bij een afstand minder dan 25 kilometer vervoeren wij je auto meestal meteen. Wanneer de afstand meer is en de monteur heeft op dat moment geen tijd, dan neemt de monteur de auto mee naar het depot en wordt deze  de volgende dag naar de door jou gewenste locatie gebracht. 

Onze sleepdienst is gemiddeld binnen 30 minuten bij je 

Er staan ruim 800 monteurs verspreid over heel Nederland voor je klaar. Door deze dekking zijn wij gemiddeld binnen 30 minuten bij je. Zo hoef je niet te lang te wachten daar achter die vangrail!

Wat moet je doen als je nu pech hebt? 

Als je pech hebt, zorg dan dat je de auto zo dicht mogelijk bij de rechter vangrail parkeert. Draai je voorwielen naar de vangrail toe. Kan je de auto niet meer op de vluchtstrook zetten? Zet deze dan in de middenberm. Voor dat je uit de auto stapt, zet je de handrem erop en de alarmlichten aan. Is het slecht weer? Zet dan je mistlampen of stadslicht aan zodat aankomende bestuurders worden gewaarschuwd voor de stilstaande auto. Trek ook even een veiligheidshesje aan. Plaats je gevarendriehoek op ongeveer 100 meter afstand en ga achter de vangrail staan. Als je je huisdier mee hebt, laat deze dan in de auto zitten. Nu je veilig staat, kun je een pechmelding bij ons plaatsen. Ga niet zelf proberen je auto te repareren. Zorg dat je je op een veilige plek bevindt, breng jezelf niet in gevaar! Maar wacht op ons.

Dit is wat klanten over RoadGuard zeggen

Review over RoadGuard met een 9

9
15 okt. 2021 18:02

Het wachten duurde even want er stond de monteur is gearriveerd maar dat klopte niet. Gelukkig uiteindelijk toch heel.fijn door Hilco geholpen

Review over RoadGuard met een 10

10
16 okt. 2021 23:53

Top service!

Review over RoadGuard met een 8

8
16 okt. 2021 16:41

Vriendelijk en servicegericht

Review over RoadGuard met een 10

10
16 okt. 2021 14:11

Fijne hulp en vriendelijke monteur.

Review over RoadGuard met een 10

10
16 okt. 2021 00:26

Heel hulzaam