Ruim 300.000 keer gedownload! Klantbeoordeling van 8.8

Sleepdienst Rotterdam nodig?

RoadGuard helpt!

RoadGuard helpt je al voor € 225 weer op weg!

  • Pechhulp on-demand. Geen abonnement.
  • We zijn gemiddeld binnen 30 minuten bij je.
  • Onze 870 monteurs staan 24/7 voor je klaar.
Sleepdienst nodig in de buurt van Rotterdam? Met onze pechhulp on-demand service zijn wij binnen no-time bij je en rij jij zo snel mogelijk weer verder.

RoadGuard Pechhulp on-Demand service

Met onze pechhulp on-demand service staan ruim 800 monteurs dag en nacht voor je klaar. Binnen Nederland (behalve op Terschelling en Vlieland) of grotendeels in het buitenland. We helpen iedereen met een geldig kenteken. Het maakt niet uit of je in een auto, busje, op de motor, scooter, met de caravan of camper rijdt. Wij helpen je altijd. 

Nu een sleepdienst nodig?

Pech meld je eenvoudig via onze gratis app. Om de pechhulp on-demand service van RoadGuard te gebruiken, download je onze gratis app. Deze is te krijgen voor IPhone via de Appstore. Of voor Android telefoons via de Google Play Store.

  • Kies ‘Autotransport’.
  • Ga akkoord met de kosten. 
  • Als de monteur arriveert laat hij je weten wanneer het transport plaatsvindt. Dit hangt af van het tijdstip en de drukte.
  • Bij een afstand onder de 25 kilometer vervoeren we je auto meestal meteen. Is de afstand meer dan 25 kilometer en heeft de monteur op dat moment geen tijd? Dan neemt de monteur je auto mee naar het depot en wordt de auto de volgende dag op  locatie gebracht.
  • Betaal met iDEAL.

Zo simpel kan het zijn. Je hebt hiervoor geen verzekering of abonnement nodig. Ideaal toch!

Sta je langs de snelweg, provinciale weg of ergens anders? De app ziet via GPS automatisch precies waar jij bent. Zo is de monteur snel op de juiste plaats. Zijn er bijzonderheden? Dan kun je dit doorgeven via de app. Je staat bijvoorbeeld in een parkeergarage. Hebt geen vervangende band. Of je bent niet meer bij je auto.

RoadGuard: pechhulp voor iedereen die niks geregeld heeft

Wij willen je pech een stukje minder vervelend maken

Langs de weg staan is natuurlijk nooit leuk. Voor de een is het een stuk vervelender dan voor de ander. Daarom proberen wij de pijn van het wachten te verzachten. Je kunt de monteur die naar je toe komt real-time op de kaart in de app volgen. En wij zijn vaak binnen 30 minuten op de door jou genoemde locatie. Lukt dit ons een keertje niet? Dan krijg je voor elke extra minuut langer wachten €0,50 cent van ons vergoed. Dit noemen wij onze 30 minuten garantie. Wil je in aanmerking komen hiervoor? Meld dan altijd je autopech via de app. Deze heeft namelijk een handige tool die de wachttijd nauwkeurig bijhoudt. En berekent ook hoeveel geld je precies van ons terugkrijgt. Dat is mooi!

Sleepdienst kosten

Om je auto te laten wegslepen door onze sleepdienst Rotterdam worden de benodigde kosten in rekening gebracht. Wat de exacte kosten hiervan zijn, ligt eraan wat er nodig is om het probleem op te lossen. Dat kunnen wij pas bepalen op het moment dat je echt autopech hebt. Wel kunnen wij jou verzekeren dat RoadGuard voor het wegslepen transparant is over de kosten. Je betaalt achteraf via de app voor de hulp die je hebt gekregen en wat hiervoor nodig was. Zijn er verder geen kosten? Nee. RoadGuard is er voor iedereen die niet aan een abonnement vast wil zitten. Daarom is een abonnement bij ons niet nodig en heb je hier dus ook geen kosten van.

Extra tips

Wil je goed voorbereid zijn op autopech? Maak dan nu alvast een account aan met de app. Zo hoef je bij pech onderweg alleen nog maar contact met ons op te nemen en aan ons te vertellen waar je bent. Een account aanmaken is dan niet meer nodig. Zo zijn wij zo snel mogelijk op de hoogte van je autoprobleem. Sta je nog niet stil langs de weg, maar ben je (van tevoren) al benieuwd naar waar wij jou allemaal mee kunnen helpen? Bekijk onze diensten en prijzen.

Dit is wat klanten over RoadGuard zeggen

Review over RoadGuard met een 9

9
15 okt. 2021 18:02

Het wachten duurde even want er stond de monteur is gearriveerd maar dat klopte niet. Gelukkig uiteindelijk toch heel.fijn door Hilco geholpen

Review over RoadGuard met een 10

10
16 okt. 2021 23:53

Top service!

Review over RoadGuard met een 8

8
16 okt. 2021 16:41

Vriendelijk en servicegericht

Review over RoadGuard met een 10

10
16 okt. 2021 14:11

Fijne hulp en vriendelijke monteur.

Review over RoadGuard met een 10

10
16 okt. 2021 00:26

Heel hulzaam