Ruim 300.000 keer gedownload! Klantbeoordeling van 8.8

Sleutels in de auto laten zitten

RoadGuard helpt je al voor € 125 weer op weg!

  • Pechhulp on-demand. Geen abonnement.
  • We zijn gemiddeld binnen 30 minuten bij je.
  • Onze 870 monteurs staan 24/7 voor je klaar.
We zien tegenwoordig steeds meer auto’s met een standaard deurvergrendeling. Vooral moderne auto’s beschikken over een automatisch slot die in verloop van tijd op slot gaat. Dit kan natuurlijk heel handig zijn om dieven tegen te houden. Maar is heel vervelend wanneer je je sleutels per ongeluk nog in de auto hebt laten liggen. Schakel dan RoadGuard van Centraal Beheer in om dit probleem snel op te lossen! Download de RoadGuard app, en maak de pechmelding: ‘buitengesloten’. Wij komen zo snel mogelijk naar je toe!

RoadGuard: pechhulp voor iedereen die niks geregeld heeft

Zelf oplossen

Overkomt je dit thuis voor de deur of op de oprit, dan kan je misschien nog een reservesleutel pakken. Mocht dit niet het geval zijn, dan zijn er mogelijkheden om de auto zelf open te maken. Check bijvoorbeeld eerst of ook de kofferbak op slot zit. Het klinkt misschien voor de hand liggend maar lang niet iedereen controleert deze simpele oplossing. Andere manieren die vaak genoemd worden om de deur te openen is het gebruiken van een kleerhanger of schroevendraaier. Ben je buitengesloten en heb je geen ervaring met deze methodes? Geef dan je  pechmelding door via de app van RoadGuard.

Pechhulp van RoadGuard

Kies je liever de veilige oplossing waarbij je schade aan je auto voorkomt? Schakel dan de pechhulp van RoadGuard in . Onze monteur is binnen no-time op locatie en lost het probleem vrijwel direct op. Zo ben je snel weer op weg! Pechhulp kan je heel eenvoudig inschakelen door gebruik te maken van de RoadGuard app. Met gebruik van de app kun de monteur  real-time op de kaart volgen en zie je hoelang het duurt voordat hij bij je is. Om RoadGuard in te schakelen heb je geen verzekering of abonnement nodig, ideaal!

Hulp van je autodealer

Veel autodealers bieden een zo compleet mogelijke service. Misschien wil jouw autodealer  wel een monteur sturen die het probleem komt oplossen. De autodealer beschikt vaak over een reservesleutel of kan deze snel aanmaken aan de hand van je gegevens. Ook kun je zelf naar jouw autodealer toegaan. Het is dan wel handig om het autosleutelnummer en andere persoonlijke gegevens mee te nemen. Een groot nadeel van deze hulp is dat het vaak veel geld kost en erg veel tijd in beslag neemt. Mocht je snel weg moeten, dan is dit waarschijnlijk niet de meest geschikte oplossing voor jou.

Raam inslaan?

Sla liever niet het raam in van je auto. Hier komen vaak veel kosten bij kijken. Verzekeraars vergoeden in veel gevallen de schade niet. Alleen met een allrisk verzekering kom je in aanmerking van een schadevergoeding. In het geval dat je een schadevergoeding krijgt, gaat dit ten koste van je no-claimkorting. Dit zorgt ervoor dat je premie flink stijgt wanneer je autoverzekering verlengd wordt. Denk dus eerst goed na voordat je tot deze noodoplossing over wilt gaan.

Om schade te voorkomen raden we aan om altijd de hulp van een specialist te vragen. Wij van RoadGuard staan 24 uur per dag voor u klaar om u met pechhulp te ondersteunen.  

RoadGuard: pechhulp voor iedereen die niks geregeld heeft

Dit is wat klanten over RoadGuard zeggen

Review over RoadGuard met een 9

9
15 okt. 2021 18:02

Het wachten duurde even want er stond de monteur is gearriveerd maar dat klopte niet. Gelukkig uiteindelijk toch heel.fijn door Hilco geholpen

Review over RoadGuard met een 10

10
16 okt. 2021 23:53

Top service!

Review over RoadGuard met een 8

8
16 okt. 2021 16:41

Vriendelijk en servicegericht

Review over RoadGuard met een 10

10
16 okt. 2021 14:11

Fijne hulp en vriendelijke monteur.

Review over RoadGuard met een 10

10
16 okt. 2021 00:26

Heel hulzaam