Ruim 300.000 keer gedownload! Klantbeoordeling van 8.8

Startmotor problemen

Mijn auto start niet meer, wat moet ik nu doen?

RoadGuard helpt je al voor € 95 weer op weg!

  • Pechhulp on-demand. Geen abonnement.
  • We zijn gemiddeld binnen 30 minuten bij je.
  • Onze 870 monteurs staan 24/7 voor je klaar.

Vervelend, de auto wil niet starten. Wij helpen je weer op weg!

Lukt ons dat niet binnen 20 minuten? Dan kunnen we de auto naar een door jou gekozen bestemming brengen. Je betaalt dan alleen de kosten voor transport. Tot 25 km. kost € 150. Verder dan 25 km. kost € 4 per km. extra. Meerijden is geen probleem.

Moet je accu worden vervangen? Vraag de monteur om advies.

Wil je auto niet starten? RoadGuard helpt je met het probleem van je startmotor. We helpen je weer op weg. Supersnel, makkelijk en je hebt geen pechhulp abonnement nodig. RoadGuard staat 24/7 voor je klaar.

Startmotor problemen melden

Heb je startmotor problemen en wil je zo snel mogelijk geholpen worden? Meld het via onze app of website. Het enige wat je hoeft te doen is ons vertellen wat er aan de hand is. Je hoort meteen wat de kosten zijn. Betalen doe je met IDEAL.

Waar betaal ik nu precies voor?

Je betaalt alleen de kosten die je maakt om je startmotor problemen op te lossen. Bij RoadGuard zit je niet aan een abonnement vast. Dit kan je tot honderden euro’s besparen per jaar. Je betaalt namelijk bij ons alleen voor de hulp die je nodig hebt. Wat de kosten precies zijn, hoor je meteen als je een melding maakt bij ons.  

RoadGuard: pechhulp voor iedereen die niks geregeld heeft

Waardoor kun je startmotor problemen hebben?

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom je motor niet wil starten. De meest voorkomende startmotor problemen zijn:

  • De accu zorgt voor te weinig tot geen stroom. Een accu is een soort grote batterij van de startmotor. Als deze voor te weinig stroom zorgt zal de startmotor de verbrandingsmotor (de motor) niet aanzetten.
  • Het tandwiel van de starterkrans draait niet. Meerdere dingen kunnen hier de oorzaak van zijn: te weinig stroom, een vieze startmotor of slijtage.

Startmotor in het kort

Een startmotor is een elektromotor die de verbrandingsmotor aanzet. De startmotor is verbonden met de accu van je auto. Er is één soort startmotor en die noemen we de ‘’elektromotor’’. 

Startmotor problemen voorkomen

Je kunt een aantal dingen doen om startmotor problemen te voorkomen. Zo kun je ervoor zorgen dat je accu opgeladen blijft door regelmatig stukken van 50 kilometer of meer te rijden. Als je steeds korte stukjes rijdt kan de accu niet goed opladen. Het is ook goed om je bougiekabels en tandwieltjes in de startmotor regelmatig te laten controleren op slijtage.

Met de handige app van RoadGuard meld je snel en gemakkelijk je startmotor problemen. De app is helemaal gratis en hier te downloaden voor Android en Apple. Via de app kun je de monteur volgen die onderweg is naar jou. Wij doen er alles aan om binnen 30 minuten bij je te zijn. Lukt dit ons niet? Dan krijg je als je de RoadGuard app gebruikt €0,50 cent cadeau voor elke minuut die je langer wacht. Dat is toch fijn. 

Dit is wat klanten over RoadGuard zeggen

Review over RoadGuard met een 9

9
15 okt. 2021 18:02

Het wachten duurde even want er stond de monteur is gearriveerd maar dat klopte niet. Gelukkig uiteindelijk toch heel.fijn door Hilco geholpen

Review over RoadGuard met een 10

10
16 okt. 2021 23:53

Top service!

Review over RoadGuard met een 8

8
16 okt. 2021 16:41

Vriendelijk en servicegericht

Review over RoadGuard met een 10

10
16 okt. 2021 14:11

Fijne hulp en vriendelijke monteur.

Review over RoadGuard met een 10

10
16 okt. 2021 00:26

Heel hulzaam