Pechhulp brommer - RoadGuard
Klanten geven ons een 8.7! Onze app is al 160.000 keer gedownload.

Pechhulp brommer

Helemaal van nu: brommer pechhulp on demand

De achterliggende gedachte van de RoadGuard app is dat pechhulp on demand net zo logisch is als andere on demand-diensten. Je gebruikt de app wanneer het nodig is en je betaalt ook alleen voor wat je gebruikt. Precies zoals je dat in de huidige tijd gewend bent. Heel transparant, want vooraf weet je altijd wat de prijs is voor de specifieke pechhulp die je nodig hebt voor je brommer.

Lang leve je locatievoorziening

Je smartphone kan precies doorgeven waar jij je bevindt met je kapotte brommer. In de RoadGuard app krijg je dan direct een pechhulpverlener toegewezen die in de buurt is. Hoe dichtbij, dat zie je ook meteen op de handige kaart in de app. Zo weet je hoelang het duurt voordat je geholpen wordt. De naam en het telefoonnummer van degene die je komt helpen staan ook in je scherm. Naast locatievoorzieningen werkt de RoadGuard app gewoon heel eenvoudig

Specifieke pechhulp voor je brommer

Natuurlijk wil je wel graag iemand die verstand heeft van brommer repareren. Bij RoadGuard werken gelukkig uitsluitend specialisten die precies weten wat ze moeten doen bij brommerpech. Ze helpen je zo snel mogelijk weer op weg. Soms is een noodreparatie nodig, maar je kunt weer verder en de brommer later naar een garage brengen. Of het nu gaat om een lekke band, een lege accu of wanneer je verkeerd getankt hebt. Ook wanneer je om een andere reden langs de kant staat, staan ze voor je klaar. Elke pechsoort heeft een vaste prijs, dus je weet vooraf precies waar je aan toe bent.

Download nu de RoadGuard-app

Onderweg met je brommer is nog net iets onbezorgder als je weet dat pechhulp voor je brommer gegarandeerd is. No pech, no pay, no problem. Mocht je wel brommerpech hebben, dan zijn wij in een paar klikken bij je. 24/7 en in heel Nederland. Download nu de app voor brommer pechhulp. 

RoadGuard: pechhulp voor iedereen die niks geregeld heeft

Dit is wat klanten over RoadGuard zeggen

Review over RoadGuard met een 8

8
16 jul. 2018 14:12

werd goed geholpen

Review over RoadGuard met een 8

8
16 jul. 2018 06:29

Vriendelijke kerel, helaas geen reparatie mogelijk.

Review over RoadGuard met een 10

10
14 jul. 2018 17:31

Super goede monteur wietse

Review over RoadGuard met een 10

10
14 jul. 2018 15:25

Ik ben snel en vriendelijk geholpen.

Review over RoadGuard met een 10

10
15 jul. 2018 10:31

Snel en kordaat geholpen, complimenten en dank voor de hulp op deze warme dag.