Pechhulp A2 - RoadGuard pechhulp on demand - RoadGuard
Klanten geven ons een 8.7! Onze app is al 160.000 keer gedownload.

Pechhulp A2

Pech langs de A2? Waar je ook staat op deze 217 kilometer lange weg RoadGuard is snel ter plekke om je te helpen! Lees hier hoe je de hulp van RoadGuard inschakelt langs de A2.

Schakel nu hulp in via de RoadGuard app

Je kunt RoadGuard gebruiken zonder abonnement of lidmaatschap. RoadGuard staat 24 uur per dag voor je klaar om je langs de A2 en in de rest van Nederland te helpen! Ook in het grootste gedeelte van Europa kun je de pechhulp van RoadGuard inschakelen. Schakel nu onze hulp in via de app.

Waarom RoadGuard?

Het werkt heel simpel, je betaalt alleen voor de pechhulp die wij je geven. Geen vaste kosten meer! Download de app en geef door met welk pechgeval je te maken hebt. Je ziet direct in je scherm wat de prijs is. Zodra je hiermee akkoord bent gegaan komen wij direct naar je toe! Vaak zijn we er al binnen 45 minuten. In de app kun je zien welke monteur er naar je op weg is en waar hij vandaan komt.

Onze prijzen

De vaste prijzen die wij hanteren zijn als volgt:

•               Startprobleem: € 70

•               Lekke band: € 100

•              Autotransport: tot 25 km € 125, daarna € 4 per km extra.

•              Verkeerd getankt: vanaf € 125. We brengen je naar een gespecialiseerd bedrijf dat de brandstof kan aftappen. Je betaalt: kosten voor transport. Tot 25 km. kost € 125, daarna € 4 per km extra. En kosten voor het aftappen van de brandstof. Wij kunnen je vooraf niet zeggen hoeveel dat is.

•               Buitengesloten: € 100

•               Andere pech: € 100

Waar kan je RoadGuard inschakelen

Je kan RoadGuard overal in Nederland, en dus ook langs de meestal drukke A2, inschakelen! Wij hebben ruim 740 monteurs door heel Nederland klaar staan om je te helpen. RoadGuard biedt pechhulp voor elk voertuig tot 3500 kg. Ook leveren wij pechhulp op de meeste plekken in Europa. Toch nog wat vragen? Op deze pagina hebben wij veel vragen voor je beantwoord!

De A2

De A2 is een snelweg die een noord-zuidroute vormt van Amsterdam via Utrecht, Den Bosch, Eindhoven en Maastricht naar de grens met België bij Eijsden. De A2 is, gecombineerd met de N2, zo’n 217 kilometer lang!