Pechhulp A27 - RoadGuard pechhulp zonder abonnement! - RoadGuard
Klanten geven ons een 8.7! Onze app is al 160.000 keer gedownload.

Pechhulp A27

Een lekke band langs de A27? Of heb je verkeerd getankt? Wat voor een pech je ook hebt RoadGuard helpt je snel en veilig weer de A27 op! Lees snel verder hoe het werkt.

Pechhulp langs de A27

Sta je met een lekke band langs de A27? Of heb je autotransport nodig op de A27? Twijfel niet en schakel hulp in via de RoadGuard app. Je kunt ook telefonisch een melding maken door te bellen naar: 071 568 1991.

Hoe werkt pechhulp van Roadguard langs de A27.

RoadGuard is een nieuwe manier van pechhulp. Persoonlijk en gemakkelijk geregeld via de app. En dit alles zonder abonnement of verzekering, je zit dus nergens aan vast. Super handig, want volgens onderzoek blijkt dat de gemiddelde Nederlander maar 1 keer in de 5 jaar pech heeft. Waar je ook bent in Nederland of Europa wij komen je snel en 24 uur per dag helpen!

Voor wie is RoadGuard? RoadGuard is er voor iedereen met een voertuig tot 3500KG. Het kan natuurlijk ook een voertuig zijn van een vriend waarin je aan het rijden bent, geen probleem! Zolang het voertuig een Nederlands kenteken heeft, helpen wij je.

Kosten

Voordat je een melding maakt wordt er in de app verteld wat dit je gaat kosten. Super handig, want zo weet je vooraf waar je aan toe bent! De vaste prijzen die wij hanteren zijn als volgt:

  1. Lekke band € 100,-
  2. Startprobleem € 70,-
  3. Verkeerd getankt vanaf € 125,-
  4. Buitengesloten € 100,-
  5. Autotransport vanaf € 125,-
  6. En natuurlijk ook bij andere pech! € 100,-

Moet ik aangeven waar ik sta bij pechhulp langs de A27?

Het is niet nodig om aan te geven waar je staat, de app ziet via GPS automatisch waar je bent. Sta je stil langs de A27? Dan kan het zijn dat we vragen welke kant je op gaat zodat we weten aan welke kant van de weg je je bevindt!

Waarom RoadGuard?

Logisch – betaal alleen voor de pechhulp die je daadwerkelijk gebruikt. Het is niet nodig om hiervoor een abonnement of verzekering af te sluiten.

  • Overal - met 746 monteurs door heel Nederland is er altijd een monteur in de buurt om je te komen helpen.
  • Voor jou - RoadGuard is er altijd voor jou als je ons nodig hebt. Ook als je toevallig niet in je eigen auto rijdt.
  • Handig -  bij RoadGuard krijg je meteen duidelijkheid over de kosten, wie er naar je onderweg is, en hoelang het nog duurt voor hij bij je is.

De app van RoadGuard is al meer dan 100.000 keer gedownload en krijgt een hoog cijfer van de gebruikers. De gemiddelde beoordeling is namelijk een 8.7! Hier zijn we super blij mee!

De A27

De rijksweg 27, beter bekend als de A27. De A27 vormt een lange noord-zuidroute door het midden van het land en loopt van Breda via Utrecht naar Almere. De snelweg is zo’n 108 kilometer lang.