Pechhulp A28 - RoadGuard
Klanten geven ons een 8.7! Onze app is al 160.000 keer gedownload.

Pechhulp A28

Pechhulp nodig langs de A28? Lees snel hoe RoadGuard je verder op weg helpt op de A28!

RoadGuard helpt je verder! 

Sta je stil langs de A28? In de buurt van de A28? Of ergens anders binnen Europa? Via onze gratis app kun je direct een melding maken. Binnen een gemiddelde tijd van 45 minuten zijn wij ter plekke. Vaak nog wat sneller! Twijfel dus niet als je direct pechhulp nodig hebt op de A28. Schakel onze hulp in. En voor je het weet hebben wij je weer veilig en snel de weg op geholpen! Lukt het downloaden niet? Je kunt ook een melding maken door te bellen naar: 071 568 1991. Wij zijn via dit telefoonnummer en de app 24 uur per dag te bereiken.

Voor welke pechgevallen kan RoadGuard je helpen?

Je kunt ons voor alle pech inschakelen. Dit werkt heel simpel! Voor je auto, busje, motor, scooter of caravan. Of die van iemand anders. RoadGuard is er voor ieder voertuig tot 3500 kilo. Dus heb je een lekke band, een lege accu of verkeerd getankt? Jezelf buitengesloten? Is je motor oververhit? Of brandt er een lampje maar weet je niet wat er aan de hand is? RoadGuard! En o ja, het maakt niet uit waar je staat in Nederland. Voor je deur of onderweg. In de buurt van Amsterdam, op de A28, of in de buurt van Maastricht. Onze hulpverleners zijn in een paar kliks bij je. Zelfs in bijna alle andere plekken binnen Europa staat RoadGuard 24/7 klaar om je te helpen!

Kosten

Sta je stil langs de A28 of ergens anders in Nederland? Dit zijn de vaste prijzen die wij hanteren per pech geval:

 • Startprobleem: € 70
 • Lekke band: € 100
 • Autotransport: tot 25 km € 125, daarna € 4 per km extra.
 • Verkeerd getankt: vanaf € 125. We brengen je naar een gespecialiseerd bedrijf dat de brandstof kan aftappen. Je betaalt: 
  • kosten voor transport. Tot 25 km. kost € 125, daarna € 4 per km extra. 
  • kosten voor het aftappen van de brandstof. Wij kunnen je vooraf niet zeggen hoeveel dat is.
 • Buitengesloten: € 100
 • Andere pech: €100

Europa

Sta je ergens anders stil in Europa? Op deze pagina kun je meer informatie vinden over de kosten en wat hierbij inbegrepen is.

Sta je stil langs of in de buurt van de A28?

Veiligheid staat voorop! Om ervoor te zorgen dat je niet in een gevaarlijke situatie terecht komt hebben we een aantal tips voor je op een rijtje gezet.

 • Zet je auto op de vluchtstrook aan de rechterkant van de weg. Draai hierbij ook je wielen zo veel mogelijk naar de rechterkant.
 • Zet je alarm lichten aan! Zo zorg je ervoor dat andere personen die langs rijden zich bewust zijn van een stilstaand voertuig op de vluchtstrook.
 • Stap samen met eventuele passagiers van je voertuig uit aan de rechterkant van het voertuig.
 • Als het mogelijk is: ga dan achter de vangrail staan, loop absoluut niet de snelweg op!

De A28

De A28 of rijksweg 28 verbindt Utrecht met Groningen via Amersfoort, Zwolle en Assen. Over het algemeen is de A28 een noord-zuidroute. De A28 is ook van belang voor oost-westverkeer, bijvoorbeeld wanneer je vanaf Utrecht richting Apeldoorn, van Zwolle richting Amsterdam of van Meppel richting Emmen wilt. De A28 is ruim 187 kilometer lang.