Pechhulp A4 – RoadGuard helpt je langs de hele A4 - RoadGuard
Klanten geven ons een 8.7! Onze app is al 160.000 keer gedownload.

Pechhulp A4

Onderweg op de A4, maar plots pech onderweg en pechhulp nodig? Ook langs de hele A4 staat RoadGuard voor je klaar om je weer de weg op te helpen.

Je staat met autopech langs de weg. Hoe vaak gebeurt dat nou eigenlijk? Uit de gegevens van Eurocross van de laatste 3 jaar blijkt dat Nederlanders gemiddeld maar 1x in de 4 jaar pech hebben. Nu is er pechhulp on demand van RoadGuard. Ideaal. Je hoeft namelijk geen abonnement of verzekering meer af te sluiten om hier gebruik van te kunnen maken. Als je met pech langs de weg staat, kun je simpelweg de app downloaden, je pech melden, en we komen naar je toe! Lekker simpel! 

Hoe maak ik een pechhulp melding via de app langs de A4? 

Dit is heel makkelijk. Er zijn een aantal eenvoudige stappen die je kan volgen om een melding via de app te maken. Pechhulp nodig langs de A4? Maak dan zo je melding:

 • Als je de app nog niet op je telefoon hebt dan is deze heel gemakkelijk te vinden en downloaden in de app store. Als je dan app al op je telefoon hebt staan, open deze dan
 • Vooraf is al duidelijk wat de kosten zijn. Bekijk deze en ga hiermee akkoord.
 • Op je scherm kun je volgen welke monteur naar jou onderweg is. Ook zie je op het kaartje hoe ver hij nog van je verwijderd is
 • Laat je helpen, en reken daarna af. Dit kan via iDEAL, creditcard of PayPal.
 • Rij weer door naar je bestemming 

Wanneer komt RoadGuard helpen? 

Als je pech onderweg hebt is dat meestal een van de volgende pechgevallen.

 1. Buitengesloten € 100,-
 2. Verkeerd getankt vanaf € 125,-
 3. Startprobleem € 70,-
 4. Lekke band € 100,-
 5. Autotransport vanaf € 125,-


Maar ook bij andere pech (€ 100,-) komen wij natuurlijk naar je toe om te helpen! Op ons kun je eigenlijk altijd rekenen. Wij zijn er namelijk altijd en overal. Geen plek is ons te ver, en geen tijd is ons te gek. Door heel Nederland, en zelfs op de meeste plekken in Europa.

Waarom RoadGuard voor pechhulp langs de A4?

 • Logisch – bij RoadGuard vinden we het niet meer dan logisch dat je alleen betaalt voor de pechhulp die je nodig hebt. Abonnementen of verzekeringen? Niet nodig bij ons!
 • Overal – wij beschikken over 746 monteurs door heel Nederland. Je kunt je dus wel voorstellen dat er altijd een monteur dicht bij jou in de buurt is om je te komen helpen.
 • Voor jou – toevallig net de auto van een vriendin of familielid geleend? Geen probleem. Als je niet in je eigen auto rijdt, komen we je alsnog helpen uiteraard!
 • Handig -  bij RoadGuard houden we het graag handig en simpel. In de app zie je meteen wat de kosten zijn. Ook zie je wie er naar je onderweg is en hoe ver hij bij je vandaan is. Binnen een paar klikken word je al geholpen. 


Al meer dan 100.000 keer is de app gedownload en we hebben al een hoop mensen blij gemaakt! Gemiddeld worden we beoordeeld met een 8.7! Daar zijn we blij mee! 

Over de A4

De A4 is een van de meeste bekende snelwegen in Nederland. De snelweg vormt een noord-zuidroute door de Randstad en het zuidwesten van het land. De A4 loopt vanaf Amsterdam via Leiden, Den Haag, Delft, Rotterdam, en Bergen op Zoom naar de Belgische grens bij Zandvliet. In totaal is de A4 125 kilometer lang.