Pechhulp nodig langs de A9? RoadGuard komt je helpen! - RoadGuard
Klanten geven ons een 8.7! Onze app is al 160.000 keer gedownload.

Pechhulp A9

Onderweg van Amsterdam naar Alkmaar of andersom? Of pak je gewoon een klein stukje A9 daar tussen en krijg je onderweg pech? Lees snel verder hoe RoadGuard pechhulp on demand je ook helpt bij pech onderweg op de A9.

RoadGuard is van mening dat pechhulp anders kan. In Nederland zijn veel mensen het gewend om een pechhulp verzekering of abonnement te hebben. Maar kijkend naar de cijfers heeft een gemiddelde Nederlander maar 1 keer in de 4 jaar pech. Daar ga je toch niet elk jaar voor betalen? Daarom heeft RoadGuard nu de app ontwikkeld waarmee jij heel simpel een melding maakt wanneer je pech hebt, vooraf akkoord gaat met de kosten, en dus alleen betaalt voor de keren dat je ook echt pech hebt.

Hoe werkt RoadGuard?

RoadGuard is er voor iedereen die over hulp wil beschikken wanneer nodig, maar niet meer wil betalen voor een verzekering of een abonnement. Sta je langs de A9 of ergens anders in Nederland met pech? Start je auto niet meer? Heb je een lekke band? Heb je verkeerd getankt? Het enige wat je hoeft te doen is de app te downloaden op je smartphone en aan te geven wat voor pech je hebt. Vervolgens laat je ons weten of je akkoord gaat met de kosten. Zodra je dit aan ons bevestigt, sturen wij meteen een monteur naar je toe. Wij proberen er altijd binnen 45 minuten te zijn, maar vaak is dit nog sneller. Wij helpen je met je pech, je betaalt achteraf met iDEAL, Paypal of creditcard, en klaar is kees. Zo simpel werkt RoadGuard!

Denk aan deze veiligheidstips als je langs de snelweg staat

  • Denk om de positie van je auto. Hou de regel aan: hoe rechtser, hoe beter. Dus zet je auto zo mogelijk in de berm. Kan dit niet? Dan zo rechts mogelijk op de weg
  • Het is ook verstandig om je wielen helemaal naar rechts te draaien
  • Vergeet dit nooit: zet je alarmlichten aan!
  • Zit je niet alleen in de auto? Laat iedereen dan aan de rechterkant uitstappen
  • Tijdens het wachten wordt er sterk aangeraden om achter de vangrail of in de berm te wachten op de hulp
  • Het ligt misschien voor de hand, maar steek nooit de snelweg over

De A9

De A9 is een snelweg die 55 kilometer lang is en loopt door de provincie Noord-Holland van Amsterdam naar Alkmaar. De A9 omvat 2 onderbroken delen die via de A2 weer samengevoegd worden.

Langs de A9 helpen wij je bij de volgende pechgevallen: verkeerd getankt, buitengesloten, autotransport, startproblemen, lekke band

Trots op onze goede service

Op onze website kun je ons een beoordeling geven nadat je van onze pechhhulp on demand gebruik hebt gemaakt. Dit hebben al vele gebruikers voor jou gedaan. Gemiddeld krijgen we het cijfer 8.7 van onze klanten. Hier zijn we zeer trots op! Lees hier wat klanten over onze service hebben gezegd.