Pechhulp nodig in Alkmaar? RoadGuard is er voor je pech - RoadGuard
Klanten geven ons een 8.7! Onze app is al 160.000 keer gedownload.

Pechhulp Alkmaar

Pechhulp nodig na een avondje AZ stadion of na een dagje kaasmarkt in Alkmaar? Lees snel verder hoe RoadGuard je ook helpt bij pechhulp in Alkmaar en omgeving.

RoadGuard pechhulp on demand

Met RoadGuard heb je geen abonnement of verzekering meer nodig om te zorgen dat je wordt geholpen wanneer je pech onderweg hebt. In omgeving Alkmaar, maar ook door heel Nederland en een groot deel van Europa word je gewoon geholpen bij pech met je voertuig. Of je nou gebruik maakt van een motor, busje, caravan of auto, dat maakt ons niet uit! Ook over de kosten zijn geen verrassingen achteraf. Je ziet vooraf welk pechgeval welke kosten heeft. Ga je akkoord met de kosten? Dan komen wij eraan! Volg ons ook via je smartphone om te weten hoelang het nog duurt voordat de monteur bij je is. 

Hoe werkt de app van RoadGuard 

Als je een smartphone hebt dan kun je in de appstore de app van RoadGuard downloaden. Het maakt dan niet uit waar je bent, in Nederland of in het buitenland. Wanneer je met pech langs de weg staat zijn de stappen heel simpel. Open de app, en bekijk het overzicht van mogelijke pechgevallen. Er zijn 5 mogelijkheden waaruit je kunt kiezen.  Staat jouw pech er niet bij? Klik dan op het icoontje ‘Andere pech’. Bekijk de kosten, volg de locatie van je monteur, en betaal achteraf. Betalen is mogelijk via iDEAL, maar ook met PayPal of creditcard.

Waarom kies je voor pechhulp van RoadGuard? 

  • Geen abonnement of verzekering nodig
  • Naast Nederland is er nu ook pechhulp in het buitenland
  • Er zijn verschillende betaalmethodes mogelijk 
  • Pechhulp is mogelijk voor een grote variatie aan verschillende pechgevallen
  • Je kunt precies in de gaten houden waar de monteur onderweg is en hoe lang het nog duurt voor hij bij jou is
  • Naast de auto, komt RoadGuard ook helpen bij een busje, camper, caravan, motor of scootmobiel
  • De gebruikers waarderen de service met een hoog cijfer en hebben goede ervaringen
  • Meer dan 700 monteurs die dag en nacht voor je klaarstaan

Over Alkmaar

Alkmaar ligt in de provincie Noord-Holland. Alkmaar staat bekend om haar historische centrum en velen denken meteen aan de bekende kaasmarkt op het Waagplein. Alkmaar, de kaasstad, houdt nog steeds ieder jaar in de zomer iedere vrijdagmiddag een traditionele kaasmarkt. Dit is een traditie die is begonnen in 1593 en nog steeds komen er elk jaar rond de honderdduizend mensen langs om dit mee te maken! Naast de kaasmarkt is Alkmaar natuurlijk ook bekend om de voetbalclub AZ.

RoadGuard is er voor je bij de volgende pechgevallen: buitengesloten, verkeerd getankt, autotransport, startproblemen, lekke band