Pechhulp nodig in Amersfoort? RoadGuard komt je helpen - RoadGuard
Klanten geven ons een 8.7! Onze app is al 160.000 keer gedownload.

Pechhulp Amersfoort

Heb je nu pech in Amersfoort of in de buurt van Amersfoort? Autopech is altijd vervelend. Gelukkig komt RoadGuard je helpen. Onze pechhulp service wordt beoordeeld met een gemiddelde van 8,7. Daar zijn we trots op!

Pechhulp in Amersfoort via een handige app

Download nu de pechhulp app van RoadGuard op je mobiel en we komen je meteen helpen in Amersfoort. Of je nu in het centrum staat van Amersfoort, in de nieuwbouwwijk Vathorst of ergens op de snelweg A27 of A28. Met de app van RoadGuard ben je altijd verzekerd van pechhulp. 

Hoe werkt de pechhulp app van RoadGuard

Als je een smartphone hebt dan kun je in de appstore de app van RoadGuard downloaden. Het maakt dan niet uit waar je bent, in Nederland of in het buitenland. Wanneer je met pech langs de weg staat zijn de stappen heel simpel. Open de app, en bekijk het overzicht van mogelijke pechgevallen. Er zijn 5 mogelijkheden waaruit je kunt kiezen.  Staat jouw pech er niet bij? Klik dan op het icoontje ‘Andere pech’. Bekijk de kosten, volg de locatie van je monteur, en betaal achteraf. Betalen is mogelijk via iDEAL, maar ook met PayPal of creditcard.

Waarom kies je ook in Amersfoort voor pechhulp van RoadGuard?

  • Geen abonnement of verzekering nodig
  • Je kunt precies in de gaten houden waar de monteur onderweg is en hoe lang het nog duurt voor hij bij jou is
  • Naast de auto, komt RoadGuard ook helpen bij een busje, camper, caravan, motor of scootmobiel
  • De gebruikers waarderen de service met een hoog cijfer en hebben goede ervaringen
  • Meer dan 700 monteurs die dag en nacht voor je klaarstaan
  • Naast Nederland is er nu ook pechhulp in het buitenland!
  • Er zijn verschillende betaalmethodes mogelijk 
  • Pechhulp is mogelijk voor een grote variatie aan verschillende pechgevallen 

Pechgevallen die we kunnen oplossen: 

Je kan 24 uur per dag bij ons terecht voor hulp bij autopech. Zonder lidmaatschap. Met ruim 700 monteurs helpen wij mensen in Amersfoort voor o.a. de volgende pechgevallen: startprobleem auto, lekke band, autotransport, verkeerd getankt, buitengesloten van de auto. 

Over Amersfoort 

Amersfoort is een stad en gemeente in de provincie Utrecht. Het is in bevolkingsaantal de tweede stad van de provincie Utrecht en de 15 de stad van heel Nederland. Amersfoort is staat ook wel bekend als de Keistad en de inwoners zijn bekend als Keitrekkers. Amersfoort heeft een oud en gezellig centrum, waarbij het een aanrader is om een rondvaartboottocht uit te proberen. Ben je een keer in de buurt van Amersfoort, met de RoadGuard app ben je altijd verzekerd van pechhulp.