Altijd RoadGuard voor je pechhulp in Amsterdam - RoadGuard
Klanten geven ons een 8.7! Onze app is al 160.000 keer gedownload.

Pechhulp Amsterdam

Heb je pechhulp nodig in Amsterdam of omstreken? Start je auto niet, of heb je per ongeluk verkeerd getankt? Geen paniek. Gebruik de pechhulp on demand van RoadGuard. Lees snel verder hoe dit werkt!

Waar je ook pech hebt, voor je deur of langs de weg, je wilt snel geholpen worden! RoadGuard pechhulp on demand komt meteen naar je toe wanneer je een pechmelding maakt. Je hebt hier geen abonnement voor nodig, en ook geen verzekering. Bij RoadGuard vinden we het namelijk niet meer dan normaal dat je alleen betaalt voor de pechhulp die je gebruikt. Heb je een jaar geen pech of schade gereden? Geen probleem, dan betaal je ook niets! Je zit namelijk nergens aan vast.

Pechhulp in Amsterdam

Wij staan voor je klaar in hartje Amsterdam, maar ook in de omringende plaatsen. Denk hierbij aan Oudekerk aan de Amstel, Duivendrecht en Landsmeer. RoadGuard verleent pechhulp in heel Nederland en zelfs in de meeste plekken in Europa. Wij helpen bij startproblemen, een lekke band, als je jezelf buitengesloten hebt, als je autotransport nodig hebt, als je verkeerd getankt hebt, of bij andere pech

Hoe werkt Pechhulp on demand van Roadguard?

Het is heel simpel. Er zijn maar een paar simpele stappen die je moet uitvoeren om je pech te melden. Deze zijn als volgt:

 • Open je smartphone en download de app van RoadGuard
 • Open de app, en kies uit het overzicht de pech die hebt (zoals een startprobleem, een lekke band, of een andere pech)
 • Maak een melding waar je stilstaat met je auto 
 • Hou in de gaten waar de monteur rijdt en hoelang het duurt voordat hij bij je is
 • Is je pech opgelost? Betaal dan met creditcard, PayPal of via iDEAL
 • Rij weer vrolijk verder naar je bestemming

Heb je toch nog vragen over hoe het werkt? Kijk dan hier naar de antwoorden.

Binnen drie kwartier is de monteur bij je in Amsterdam

RoadGuard is vrijwel altijd binnen 45 minuten bij je. Vaak zal dit zelfs nog sneller zijn. Wanneer je een pechmelding maakt via de app zie je van tevoren meteen wat de kosten zijn voor jouw pechgeval. Ook kun je op de app zien hoe ver de monteur nog van je vandaan is. Je houdt dus in de gaten hoe lang het nog duurt voordat de monteur er is. Je hoeft je dus nooit meer af te vragen of er wel echt iemand onderweg is. En hoe lang dat nog duurt? Fijn hè?

Veiligheidstips voor langs de snelweg in Amsterdam 

Sta je langs de weg met pech? Denk dan aan de volgende punten:

 • Zet je auto in de berm. Lukt dit niet? Dan zoveel mogelijk aan de rechterkant van de weg
 • Denk eraan om je wielen ook zo veel mogelijk naar rechts te draaien
 • Belangrijk om altijd je alarmlichten aan te hebben staan
 • Wanneer er meerdere mensen in je auto zitten. Laat ze voor de veiligheid allemaal aan de rechterkant van de auto uitstappen
 • Ga nooit naast je auto staan. Probeer zo beschut mogelijk te staan in de berm of achter de vangrail tijdens het wachten
 • Blijf aan je eigen kant van de snelweg. Nooit oversteken!

Amsterdam

Amsterdam kent iedereen wel als de hoofdstad van Nederland. Deze stad in Noord-Holland is naast de hoofdstad ook nog eens de grootste gemeente van Nederland. Toeristen komen het hele jaar door uit alle plekken van de wereld. De belangrijkste bezienswaardigheden zijn onder andere het Anne Frank Huis, het Rijksmuseum, het Van Gogh Museum, de Wallen en natuurlijk de coffeeshops.

Pechhulp nodig bij een van deze mooie plekken in Amsterdam? Download de Roadguard app!