Pechhulp nodig in Den Haag? RoadGuard is 24/7 bereikbaar! - RoadGuard
Klanten geven ons een 8.7! Onze app is al 160.000 keer gedownload.

Pechhulp Den Haag

Heb je pechhulp nodig in Den Haag? Of ben je in de buurt van Den Haag stil komen te staan met bijvoorbeeld een lekke band? Geen zorgen. Voor je het weet ben je weer onderweg dankzij de pechhulp on demand app van RoadGuard!

Pechhulp Den Haag

Ben je onderweg naar het strand? Of heb je het centrum van Den Haag bezocht? Een lekke band of een auto die niet wilt starten komt natuurlijk nooit goed uit. Wij begrijpen dat je snel geholpen wilt worden. Wij hebben monteurs door het hele land, ook in Den Haag. We zijn voor dat je het weet ter plekke!

Voor onze snelle pechhulp heb je geen lidmaatschap of abonnement nodig. Je zit dus nergens aan vast. In Den Haag en de rest van Nederland zijn we in een gemiddelde tijd van 45 minuten ter plekke om je te helpen. Vaak zelfs nog wat sneller! RoadGuard is ook te gebruiken in andere landen binnen Europa.

Wat kost onze pechhulp?

Wij hanteren vaste prijzen voor verschillende soorten pechhulp. Je kunt ons bij elk soort pech geval inschakelen! Twijfel je? Je kan ons altijd bellen (071 568 1991) om te vragen naar de mogelijkheden! De prijzen zijn als volgt:


  • Startprobleem: € 70
  • Lekke band: € 100
  • Autotransport: tot 25 km € 125, daarna € 4 per km extra.
  • Verkeerd getankt: vanaf € 125. We brengen je naar een gespecialiseerd bedrijf dat de brandstof kan aftappen. Je betaalt:  kosten voor transport. Tot 25 km. kost € 125, daarna € 4 per km extra.  En kosten voor het aftappen van de brandstof. Wij kunnen je vooraf niet zeggen hoeveel dat is.
  • Buitengesloten: € 100
  • Andere pech: € 100

In Europa betaal je € 199 voor pechhulp.

Hoe schakel ik hulp in?

RoadGuard werkt heel simpel. Hier kun je zien hoe! Heb je andere vragen? We hebben al veel vragen beantwoord op deze pagina.

Locatie van pechgeval

Als je onze hulp hebt ingeschakeld in de app kunnen wij via GPS automatisch zien waar je staat! Super handig, dit zorgt ervoor dat we je snel kunnen helpen!

Over Den Haag

Den Haag ook wel ’s-Gravenhage genoemd is de hoofdstad van de provincie Zuid-Holland. Den Haag heeft ongeveer 526.439 inwoners en is daarmee de op twee na grootste gemeente van Nederland, na Amsterdam en Rotterdam. Wat erg mooi is aan Den Haag, en ook heel veel toeristische bezoeken oplevert, is de 11 kilometer lange kustlijn. Den Haag heeft 2 badplaatsen namelijk Scheveningen en Kijkduin. Heerlijk om op een zonnige dag te bezoeken, of om gewoon even lekker uit te waaien!

RoadGuard

Schakel gemakkelijk onze hulp in via de app. Bel je ons liever? Dat kan ook! Ons telefoonnummer is: 071 568 1991.