Pechhulp Eindhoven – geen abonnement of verzekering nodig bij RoadGuard - RoadGuard
Klanten geven ons een 8.7! Onze app is al 160.000 keer gedownload.

Pechhulp Eindhoven

Pechhulp nodig in Eindhoven na een avondje Guus Meeuwis of PSV? Ook in omgeving Eindhoven staat RoadGuard altijd voor je klaar! Lees snel verder hoe de app werkt.

Hoe vaak gebeurt het nou eigenlijk, dat je met autopech langs de weg staat? Gemiddeld hebben Nederlanders slechts 1x in de 4 jaar pechhulp nodig. Zonde toch, om een abonnement of verzekering hiervoor af te sluiten als je ook gebruik kan maken van RoadGuard. RoadGuard is een pechhulp on demand service waar je snel hulp krijgt bij pech onderweg. En dit allemaal, zonder abonnement. Ideaal!

Hoe werkt de app voor pechhulp in Eindhoven? 

RoadGuard houdt ervan als het lekker simpel is. Zo hebben we de app ook ingericht. Geen moeilijkheden of onduidelijkheden. Volg de volgende stappen als je pechhulp nodig hebt in omgeving Eindhoven:

 • Heb je de app nog niet op je telefoon? Download deze dan snel in de app store. Heb je de app al? Open deze dan
 • Bekijk vooraf de kosten en ga hiermee akkoord
 • Volg op je scherm welke monteur naar je toe komt, en bekijk ook meteen hoe lang dat nog duurt
 • Reken af met iDEAL, PayPal of creditcard
 • Vervolg je reis 

Binnen een paar klikken word je al geholpen!

Bij welke pechgevallen komen wij je helpen in Eindhoven? 

RoadGuard is er voor je bij allerlei soorten pech. Zoals:

 1. Lekke band € 100,-
 2. Startprobleem € 70,-
 3. Verkeerd getankt vanaf € 125,-
 4. Buitengesloten € 100,-
 5. Autotransport vanaf € 125,-
 6. En natuurlijk ook bij andere pech! € 100,-

Ook zijn we er voor je door heel Nederland. Of je nou pech hebt in the middle of nowhere, of midden in een drukke stad. Is het midden in de nacht, of juist midden op de dag. Wij komen je de weg weer op helpen! Nu ook in de meeste plaatsen in Europa.

Waarom RoadGuard in Eindhoven?

Logisch – betaal alleen voor de pechhulp die je daadwerkelijk gebruikt. Het is niet nodig om hiervoor een abonnement of verzekering af te sluiten.

 • Overal - met 746 monteurs door heel Nederland is er altijd een monteur in de buurt om je te komen helpen.
 • Voor jou - RoadGuard is er altijd voor jou als je ons nodig hebt. Ook als je toevallig niet in je eigen auto rijdt.
 • Handig -  bij RoadGuard krijg je meteen duidelijkheid over de kosten, wie er naar je onderweg is, en hoelang het nog duurt voor hij bij je is.


De app van RoadGuard is al meer dan 100.000 keer gedownload en krijgt een hoog cijfer van de gebruikers. De gemiddelde beoordeling is namelijk een 8.7! Gaaf!

Eindhoven

Eindhoven is een stad en gemeente in het zuiden van Nederland, in het zuidoosten van de provincie Noord Brabant. Deze designstad bruist van de creativiteit, innovatie, en energie. Bekende highlights in Eindhoven zijn natuurlijk het vliegveld en de voetbalclub PSV. Met al zijn industriële ontwikkelingen behoort Eindhoven tegenwoordig ook tot een van de grootste kennisgebeden ter wereld. Al jaren luidt het slogan van Eindhoven: ‘ Leading in Technology’.