Pechhulp Groningen - RoadGuard
Klanten geven ons een 8.7! Onze app is al 160.000 keer gedownload.

Pechhulp Groningen

Lekke band, verkeerd getankt of een andere pechsituatie in Groningen? Lees hieronder hoe RoadGuard je weer snel en veilig op weg helpt.

Pech in Groningen? Schakel zo snel de hulp van RoadGuard in!

Sta je nu met pech in Groningen? Geen zorgen! Met de hulp van RoadGuard ben je zo weer op weg. Maak nu een melding via de app. Lukt het downloaden niet? Geen zorgen, je kunt ons ook telefonisch bereiken: 071 568 1991.

RoadGuard pechhulp Groningen

RoadGuard heeft meer dan 740 monteurs door heel Nederland om jou, waar je ook bent, snel te kunnen helpen! In een gemiddelde tijd van 45 minuten zijn we bij je. Vaak is dit nog wat sneller! Dus ook als je met pech in Groningen staat zal een van onze monteurs je snel helpen, onze hulp is 24/7 beschikbaar.

Kosten

RoadGuard kan je helpen met pech bij voertuigen tot 3500 kilo. We hanteren per pech geval vaste prijzen:

•             Startprobleem: € 70

•             Lekke band: € 100

•            Autotransport: tot 25 km € 125, daarna € 4 per km extra.

•            Verkeerd getankt: vanaf € 125. Voor € 125 brengen we je naar een bedrijf dat gespecialiseerd is in het aftappen van brandstof. Je betaalt niet alleen voor het transport, maar ook voor het aftappen van de brandstof. Houd daar rekening mee! Je betaalt dus 1. € 125 voor het transport naar het gespecialiseerde bedrijf. Tot 25 km kost € 125, daarna € 4 per km extra. En 2. de kosten voor het aftappen van de brandstof. Wij kunnen je vooraf niet zeggen hoeveel dat is.

•             Buitengesloten: € 100

•             Andere pech: €100

Als er extra onderdelen nodig zijn, bijvoorbeeld een nieuw lampje, dan komen er nog extra kosten voor het nodige onderdeel erbij. Geen zorgen, de monteur laat je dan weten wat de extra kosten zijn.

Wat als je niet ter plekke geholpen kunt worden?

Soms komt het voor dat je voertuig niet ter plekke gerepareerd kan worden. In dit geval zal onze monteur je transport aanbieden. Dan betaal je niet kosten voor je pechgeval, maar kosten voor transport. Tot 25KM kost dit €125. Verder dan 25KM kost €4 per km extra.

In Europa betaal je €199 voor transport naar de dichtstbijzijnde garage.

Vragen

Vaak krijgen we dezelfde vragen van onze klanten. Daarom hebben we een handige pagina gemaakt waar veel van deze vragen beantwoord worden! Klik hier voor meer informatie.

Over Groningen

Groningen is de hoofdstad van de provincie Groningen. Groningen is de grootste stad van Noordelijk Nederland en heeft meer dan 200.000 inwoners. Groningen is een van de grootste studentensteden in Nederland. In Groningen wonen ruim 50.000 studenten. De Rijksuniversiteit van Groningen bestaat al sinds 1614 en is de op een na oudste bestaande universiteit in Nederland. Groningen staat niet alleen bekend als een van de studentensteden in Nederland maar ook als de fietsstad. Met meer dan 145 kilometer fietspad wordt Groningen ook wel de ultieme fietsstad van Nederland genoemd.