Pechhulp Nederland - RoadGuard
Klanten geven ons een 8.7! Onze app is al 160.000 keer gedownload.

Pechhulp Nederland

Wij helpen jou als je ons nodig hebt. Overal in Nederland staan we voor je klaar als jij pech hebt. Via onze RoadGuard app maak je een melding aan en 1 van onze monteurs komt naar je toe. Je zit niet meer vast aan een verzekering of abonnement. Bij RoadGuard betaal je alleen wat je gebruikt. Handig!

Je wordt overal geholpen

Wij helpen jou weer verder als jij pech hebt. Wij staan overal in Nederland voor je klaar. Met 688 monteurs is er altijd wel iemand dichtbij. Zo wordt je snel geholpen en ben je binnen no time weer op weg.

Wij zijn er voor jou

Wij staan voor jou klaar als jij ons nodig hebt. En daarmee bedoelen we ook echt jou. Het maakt namelijk niet uit of je nu in de auto van je buurman zit, van je collega of van je ouders. Wij zorgen ervoor dat jij weer verder kunt rijden als je met pech langs de weg staat. Je bent dus niet afhankelijk van een abonnement of verzekering die is afgesloten voor het voertuig waarin je rijdt. En dat vinden wij logisch.

Pechhulp voor al je voertuigen

Wij helpen je verder, met welk voertuig je ook op pad bent.  Met de auto, met je camper, op je scootmobiel of motor. Onze monteurs helpen je als je pech hebt.  

Betaal voor wat je gebruikt

Veel Nederlanders betalen maandelijks voor hun pechhulpverzekering. Zij hebben gemiddeld maar 1 keer in de 4 jaar pech. Wij vinden het zonde om 4 jaar lang ergens voor te betalen wat je maar 1 keer gebruikt. Daarom betaal je met onze RoadGuard app alleen voor de hulp die jij nodig hebt.


Je downloadt gewoon even onze gratis app

Pech meld je met de app. Dat noemen wij pechhulp on demand. Je ziet gelijk wat het kost en welke monteur er naar je toekomt. Je volgt de monteur via GPS. Dus je weet precies wanneer hij of zij bij je is. Natuurlijk krijg je ook het telefoonnummer van de monteur. Dus als je vragen hebt, bel je gewoon. Als de monteur je geholpen heeft, betaal je via de app. Zo gemakkelijk werkt het!

Jullie geven RoadGuard een 8,6. En daar zijn wij trots op!

Maar hoe zit het met:

 • Vervangend vervoer?
  • Op dit moment hebben we nog geen vervangend vervoer. We zijn er hard mee bezig om dit ook toe te voegen aan onze dienst.
 • Is RoadGuard opzegbaar?
  • Je hebt geen abonnement nodig, dus opzeggen is ook niet nodig. Je downloadt onze app en betaalt alleen voor pechhulp als je een melding maakt.
 • Krijg ik overal in Nederland de hulp die ik nodig heb?
  • Ja, onze app gebruik je in heel Nederland, behalve op Vlieland en Terschelling. RoadGuard helpt je ook tot 1 kilometer over de grens. 
 • Kan ik alleen via de app een melding maken?
  • Wij zijn ook telefonisch bereikbaar. Je belt ons op telefoonnummer: 071 568 1991. Je wordt op de hoogte gehouden welke monteur naar je toekomt via SMS. Net zo handig als onze app!