Pechhulp voor MKB bedrijven – RoadGuard Zakelijk - RoadGuard
Ruim 270.000 keer gedownload! Klantbeoordeling van 8.7

Pechhulp MKB

Pechhulp zonder abonnement interessant voor MKB

Pechhulp voor het  MKB

Als ondernemer met een MKB bedrijf hou je je kosten graag zo laag mogelijk. Daarom heeft RoadGuard nu Pechhulp Zakelijk - speciaal voor kleine en middelgrote ondernemingen. Geen abonnement of verzekering op een pechhulpdienst voor al je bedrijfsvoertuigen. Maar alleen betalen voor de pechhulp die jouw voertuigen echt nodig hebben. Logisch toch?

Gemiddeld heb je maar eens per 4 jaar autopechhulp nodig. Zonde dus om ieder jaar abonnementskosten te betalen voor iets dat je niet nodig hebt. Zeker als je meerdere bedrijfsvoertuigen bezit.

Voordelen Pechhulp MKB

  • Geen maandelijkse abonnementskosten
  • Je betaalt alleen voor het pechgeval
  • Betalen doe je achteraf
  • Alle bedrijfsvoertuigen in 1 online overzicht
  • Volg pechhulp real-time
  • Vervangend vervoer

24 uur per dag pechhulp door ruim 750 monteurs

RoadGuard werkt in Nederland samen met ruim 750 monteurs. Zij zetten zich vol passie in om jouw bestuurders te helpen als ze pech hebben. Waar jij of jouw collega’s ook staan in Nederland, hulp is altijd dichtbij. Door de landelijke dekking is er vrijwel altijd binnen 30 minuten een monteur ter plekke. Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar. De bestuurder kan pech melden via de app, online en telefonisch.

Hoe werkt RoadGuard?

Bedrijven kunnen zich vrijblijvend en vrijblijvend online aanmelden. Daar maak je je eigen account aan en voer je de kentekens in van alle voertuigen die je wilt aanmelden. Zijn het nou te veel voertuigen om allemaal handmatig in te voeren? Dan is het ook mogelijk om een Excelbestand te uploaden. Door het invoeren van de voertuigen van je werknemers heb je alles in 1 handig overzicht, je persoonlijke dashboard. Vanuit het dashboard wordt ook de registratie aan de bestuurder van het voertuig bevestigd.

Heeft een van je werknemers pech?

Via het dashboard is de status van de pechmelding op te voet te volgen. Ook zien jullie allebei wie er onderweg is om te helpen, en wanneer hij ter plekke is. Het komt ook wel eens voor dat het voertuig niet verder kan rijden. Dan regelt RoadGuard vervangend vervoer. We laten niemand stil langs de weg staan!

De incasso vindt aan het einde van de maand plaats

Je betaalt uiteraard alleen als één van je bestuurders pech heeft gehad. Door alleen te betalen voor de daadwerkelijke pech en niet vast te zitten aan maandelijkse abonnementskosten, bespaar je een hoop geld. Kortom, pechhulp zakelijk zorgt ervoor dat je 24 uur per dag, overal in Nederland pechhulp op maat krijgt.

Dit is wat klanten over RoadGuard zeggen

Review over RoadGuard met een 10

10
15 nov. 2018 08:35

Prima geholpen

Review over RoadGuard met een 8

8
13 nov. 2018 08:50

Verliep allemaal lekker vlot

Review over RoadGuard met een 7

7
14 nov. 2018 20:15

Makkelijk te regelen, wel blijft onduidelijk of de melding goed is doorgekomen via de website. Daarbij kreeg ik sms’jes dat het bedrijf was gearriveerd maar dit was kog niet het geval. Gelukkig snel contact met het bedrijf en ze waren snel ter plaatse

Review over RoadGuard met een 10

10
14 nov. 2018 15:40

Snel en makkelijk

Review over RoadGuard met een 10

10
14 nov. 2018 07:53

quick service and friendly very professional technician helped me on the highway