Pechhulp voor aannemers - RoadGuard
Ruim 250.000 keer gedownload! Klantbeoordeling van 8.7

Pechhulp voor aannemers

Pechhulp zonder abonnement interessant voor aannemers

Geen abonnement of verzekering op een pechhulpdienst voor al je bedrijfsvoertuigen, maar alleen betalen voor de pechhulp die jouw voertuigen echt nodig hebben. En met een landelijke dekking, dus er is altijd een monteur binnen 30 tot 40 minuten ter plekke. Dat is in het kort RoadGuard Zakelijk, dat ook al enkele aannemers tot zijn klanten rekent.

Iedereen is het ermee eens dat het zonde is om 4 jaar lang abonnementskosten te betalen voor één enkele pechmelding. Toch is dit het geval voor velen, want je hebt gemiddeld maar 1x in de 4 jaar pech met je auto. Tijd om pechhulp opnieuw uit te vinden. Ruim twee jaar geleden vond Centraal Beheer dé oplossing met RoadGuard. RoadGuard is het platform voor pechhulp on demand en komt voort uit het feit dat steeds meer diensten draaien om gebruiksgemak via apps en online platforms. 

RoadGuard nu ook beschikbaar voor de zakelijke markt

Aanvankelijk begon RoadGuard als een pechhulpdienst voor particulieren, maar er kwam steeds meer vraag naar de dienst vanuit ondernemingen met een eigen wagenpark, zoals aannemers, verhuurbedrijven en taxibedrijven. Vanuit deze vraag is RoadGuard Zakelijk in het leven geroepen. Inmiddels maakt een groot aantal bedrijven gebruik van deze dienst. 

Het verschil met traditionele pechhulpdiensten is dat de gebruiker van RoadGuard niet vastzit aan een verzekering of abonnement. Bij RoadGuard betaal je enkel als je daadwerkelijk pechhulp afneemt. Je zit niet vast aan allerlei voorwaarden, zoals een maximaal aantal keren per jaar dat je gebruik mag maken van de RoadGuard pechhulp dienst. Ideaal dus voor ondernemers met meerdere bedrijfsvoertuigen. Je wilt de onnodige kosten zo laag mogelijk houden, maar wel verzekerd zijn dat jouw bedrijfsauto’s zo snel mogelijk gemaakt worden bij pech. Zodat ze altijd weer snel op weg kunnen naar de klant. 

Eenvoudig pech melden door heel Nederland

RoadGuard werkt samen met ruim 750 monteurs van particuliere bedrijven in heel Nederland. Dus waar je werknemers ook staan in Nederland, hulp is altijd in de buurt. Mocht een werknemer pech krijgen dan kan hij dat eenvoudig via de app, website of telefoon melden. Wat op dat moment het beste uitkomt. Jouw bestuurders kunnen RoadGuard voor alle pechgevallen inschakelen. 24 uur per dag, zo vaak als nodig is. De pechhulp is real-time via de app te volgen. En kan de bedrijfsauto niet direct gerepareerd worden? Dan regelt RoadGuard vervangend vervoer. Super handig!

Hoe werkt RoadGuard Zakelijk? 

Bedrijven kunnen zich gratis en geheel vrijblijvend hier aanmelden. Je maakt eenaccount aan, waar je vervolgens eenvoudig de kentekens van alle voertuigen die je wilt aanmelden invoert. Zo heb je al je bedrijfsvoertuigen in 1 handig overzicht. De factuur wordt maandelijks via automatische incasso afgeschreven. Je hebt er geen omkijken naar. En uiteraard betaal je alleen als je bestuurders pech hebben gehad.

Kortom, het is eigenlijk heel simpel. Goede pechhulp, 24 uur per dag, overal in Nederland, vaste en transparante prijzen, groot gebruiksgemak en alleen betalen voor datgene wat je afneemt.