Pechhulp zonder abonnement - interessant voor de bouwsector - RoadGuard
Ruim 270.000 keer gedownload! Klantbeoordeling van 8.7

Pechhulp zonder abonnement - interessant voor de bouwsector

Geen abonnement of pechhulpverzekering voor al je auto’s en bussen. Maar alleen betalen voor pechhulp die je nodig hebt. En met een landelijke dekking, dus binnen 30 tot 40 minuten bij je. Dat is in het kort RoadGuard Zakelijk.

24 uur per dag, overal in Nederland

RoadGuard werkt samen met ruim 750 monteurs van particuliere bedrijven in heel Nederland. Dus waar je bestuurders ook staan in Nederland, hulp is altijd dichtbij. Jouw bestuurders kunnen ons voor alle pechgevallen inschakelen. Zo vaak als nodig is. En ook als ze vast zitten in de modder komen wij gewoon helpen.

Aanmelden is gratis en geheel vrijblijvend

Dit betekent ook dat je op elk moment kunt stoppen met het gebruikmaken van RoadGuard Zakelijk. Op onze site meld je jouw bedrijf gratis aan en voer je eenvoudig de kentekens op van alle voertuigen die je wilt aanmelden. Zo heb je alle bedrijfsvoertuigen in 1 overzicht.

Eenvoudig pech melden

Mocht een bestuurder pech krijgen dan kan hij dat eenvoudig melden via de app, website of telefonisch. Wat op dat moment het best uitkomt. De pechhulp is real-time via onze app te volgen. En vervangend vervoer is ook geen probleem.

Betalen doe je achteraf  

De factuur ontvang je digitaal en wordt maandelijks via automatische incasso afgeschreven. Je hebt er geen omkijken naar. En uiteraard betaal je alleen als je bestuurders pech hebben gehad. 

Een initiatief van Centraal Beheer

RoadGuard bestaat inmiddels 2 jaar en is ontstaan uit Centraal Beheer. In eerste instantie was het puur gericht op de particuliere sector. Echter, door de steeds grotere vraag naar vanuit ondernemingen met een eigen wagenpark is RoadGuard Zakelijk tot stand gekomen.

Wil je meer weten?

Kijk op roadguard.nl/zakelijk of bel Jaap de Groot: 06 2378 3324.