Ruim 300.000 keer gedownload! Klantbeoordeling van 8.8

Lekke band van je motor repareren

Als je een beetje handig bent, dan kun je een lekke band van je motor zelf repareren. Wij zetten graag wat tips op een rij hiervoor. Heb je toch hulp nodig? Gebruik dan de RoadGuard app van Centraal Beheer. Die werkt op basis van pechhulp on demand. Dat is veel voordeliger dan een doorlopend abonnement waarvoor je jarenlang betaalt.

Kun je een motorband plakken?

Ja, het is mogelijk om een motorband te plakken. Je kunt hem ook repareren met een prop, al vinden sommigen dat gevaarlijk. Een luxe motorband reparatieset is vaak al voldoende om er zelf mee aan de slag te gaan. Zo kun je bijvoorbeeld een paraplu in je motorband steken om je motorband te herstellen. Je ziet het: er zijn meerdere manieren om je lekke motorband te repareren!

Hulp bij het repareren van je lekke motorband? Gebruik RoadGuard!

Doordat we pechhulp on demand bieden, ben je veel voordeliger uit dan bij een abonnement. Je betaalt immers alleen voor de dienst die je afneemt, in dit geval het repareren van je lekke motorband. Daarvoor rekenen we eenmalig € 100,-. Ga veilig aan de kant staan en klik in de RoadGuard app op ‘lekke band’. Via de locatievoorziening zien we direct waar je bent en kunnen we direct naar je toe komen. Je ziet in de app wie eraan komt en hoelang dat nog duurt op de kaart.

Download nu de RoadGuard app

Dan kun je onbezorgd op weg. No pech, no pay, no problem. Heeft je motor een lekke band of heb je andere pech? Dan zijn wij in een paar klikken bij je. 24/7 en in heel Nederland.

RoadGuard: pechhulp voor iedereen die niks geregeld heeft

Download gratis de RoadGuard app

  • Pechhulp on-demand. Geen abonnement.
  • We zijn gemiddeld binnen 30 minuten bij je.
  • Onze 827 monteurs staan 24/7 voor je klaar.