Ruim 300.000 keer gedownload! Klantbeoordeling van 8.8

Pechhulp

Pechhulp voor iedereen die niks geregeld heeft

Pechhulp nodig, want helaas pech onderweg? Met RoadGuard van Centraal Beheer krijg je direct pechhulp zonder abonnement.

Pechhulp nodig? Roep RoadGuard! 

  • Wij staan met meer dan 800 monteurs overal in Nederland voor je klaar
  • Je betaalt alleen voor pechhulp als je dat nodig hebt
  • Wij zijn er voor jou! Pech met je eigen auto of die van iemand anders? Wij helpen je verder
  • Met onze handige pechhulp app zie je direct wat het kost, welke monteur naar je toe komt en hoelang het duurt

Altijd een monteur in de buurt voor pechhulp

Pech onderweg is altijd vervelend. En dat snappen wij! Je wilt het liefst zo snel mogelijk geholpen worden als je pechhulp nodig hebt. Met meer dan 823 monteurs in Nederland zorgen wij ervoor dat er gemiddeld binnen 30 minuten iemand bij je is om je verder te helpen.

Alleen betalen als je pech hebt

Onze RoadGuard app maakt pechhulp vragen makkelijk! En nee, je hoeft je bij ons niet te abonneren. Bij RoadGuard betaal je namelijk alleen wanneer je pech hebt. Want zeg nou zelf, hoe vaak heb jij de afgelopen 4 jaar gebruik gemaakt van pechhulp? 

Hoeveel betaal ik voor de pechhulp? 

We laten je vooraf zien wat onze hulp kost. Dat is per pechgeval anders. Zijn er onderdelen nodig? Zoals een accu of een lampje? Dan betaal je die bovenop de kosten voor de pechhulp. De app zelf is gratis.

De prijzen vind je hier.

We doen er alles aan om binnen 30 minuten bij je te zijn. Maar lukt dat niet? Dan betalen wij jou € 0,50 voor iedere minuut die je langer moet wachten. Gebruik wel de app want alleen dan heb je recht op garantie. Lees de hier de voorwaarden.

Word RoadGuard member en geniet van nog meer voordelen!

Pechhulp voor alle voertuigen

Als je met pech langs de kant staat, gebruik je onze app. Het maakt niet uit of je in je eigen auto rijdt, de motor pakt of in de caravan mee hebt van iemand anders. Wij helpen je altijd verder! Je laat ons weten wat er met je voertuig aan de hand is door op één van de pech-icoontjes te drukken. Je kiest tussen: startprobleemlekke bandautotransportverkeerd getankt, buitengesloten of andere pech. De kosten voor pechhulp staan er gelijk bij, zo kom je nooit voor verrassingen te staan. 

Volg de pechhulp monteur op de voet

Als je de pechmelding gemaakt hebt, zie je meteen welke monteur je komt helpen. Dat is wel zo fijn! Via een kaartje in de app volg je de monteur. Je ziet op je mobiel wanneer de monteur de hoek om komt om jou te helpen. Jij bent dus altijd op de hoogte!

Download de app!

Pechhulp met RoadGuard is fun en makkelijk in gebruik. Wil jij ook onbezorgd op weg gaan? Download dan onze app. Heb je geen pechhulp nodig, dan betaal je bij ons niks. Heb je wel pech? Dan zijn wij in een paar kliks bij je. Op elk moment en overal in Nederland! 
Dit is wat klanten over RoadGuard zeggen

Review over RoadGuard met een 9

9
2 apr. 2020 17:38

prima geholpen

Review over RoadGuard met een 9

9
6 apr. 2020 09:08

Snelle service, nuttige adviezen mbt reparatie.

Review over RoadGuard met een 10

10
6 apr. 2020 08:26

Bedankt

Review over RoadGuard met een 10

10
5 apr. 2020 14:48

Top geholpen!

Review over RoadGuard met een 10

10
5 apr. 2020 09:23

Snel ter gearriveerd. Super aardige en behulpzame man, Sander!

RoadGuard: pechhulp voor iedereen die niks geregeld heeft

Veelgestelde vragen

RoadGuard brengt mensen met pech op een slimme en makkelijke manier in contact met een pechhulpbedrijf. We werken samen met het landelijk dekkend kwaliteitsnetwerk van Eurocross Assistance. Zo zorgen we ervoor dat er altijd snel hulp bij je is!

Ja, dat kan! Wij verlenen pechhulp aan elk voertuig tot 3.500 kg. Het maakt niet uit hoe oud die is. Dus schakel ook voor je oldtimer gewoon RoadGuard in via je smartphone. En betaal achteraf alleen voor de pechhulp die je kreeg.

Je doet een melding sneller via de app. Dat is handig, want dan hebben wij meteen alle informatie om jou snel te helpen! Wij zoeken een hulpverlener in de buurt. Zodra die onderweg is, zie je in de app wie het is. En hoelang het duurt voor hij (of zij) er is. We geven je ook een telefoonnummer van de hulpverlener. Als het nodig is, kun je zelf bellen.

Kun je onze app niet gebruiken?
Bijvoorbeeld omdat je een Windows telefoon hebt of geen internet?
Dan kun je ons ook bellen: 055-579 8096.

Bekijk alle vragen