Pechhulp

Pech onderweg? Met RoadGuard krijg je direct pechhulp zonder abonnement

  • Wij staan met meer dan 700 monteurs overal in Nederland voor je klaar

  • Je betaalt alleen voor pechhulp als je dat nodig hebt

  • Wij zijn er voor jou! Pech met je eigen auto of die van iemand anders? Wij helpen je verder

  • Met onze handige pechhulp app zie je direct wat het kost, welke monteur naar je toe komt en hoelang het duurt


Altijd een monteur in de buurt voor pechhulp

Pech onderweg is altijd vervelend. En dat snappen wij! Je wilt het liefst zo snel mogelijk geholpen worden als je pechhulp nodig hebt. Met meer dan 700 monteurs in Nederland zorgen wij ervoor dat er gemiddeld binnen 30 minuten iemand bij je is om je verder te helpen.

Alleen betalen als je pech hebt

Onze RoadGuard app maakt pechhulp vragen makkelijk! En nee, je hoeft je bij ons niet te abonneren. Bij RoadGuard betaal je namelijk alleen wanneer je pech hebt. Want zeg nou zelf, hoe vaak heb jij de afgelopen 4 jaar gebruik gemaakt van pechhulp?

Pechhulp voor alle voertuigen

Als je met pech langs de kant staat, gebruik je onze app. Het maakt niet uit of je in je eigen auto rijdt of in de camper van iemand anders. Wij helpen je altijd verder! Je laat ons weten wat er met je voertuig aan de hand is door op één van de pech-icoontjes te drukken. Je kiest tussen: startprobleem, lekke band, autotransport, verkeerd getankt, buitengesloten of andere pech. De kosten staan er gelijk bij, zo kom je nooit voor verrassingen te staan. 

Volg de monteur op de voet

Als je de pechmelding gemaakt hebt, zie je meteen welke monteur je komt helpen. Dat is wel zo fijn! Via een kaartje in de app volg je de monteur. Je ziet op je mobiel wanneer de monteur de hoek om komt om jou te helpen. Jij bent dus altijd op de hoogte!

Download de app!

Pechhulp met RoadGuard is fun en makkelijk in gebruik. Wil jij ook onbezorgd op weg gaan? Download dan onze app. Heb je geen pechhulp nodig, dan betaal je bij ons niks. Heb je wel pech? Dan zijn wij in een paar kliks bij je. Op elk moment en overal in Nederland! 

Je kunt ons ook bellen!

Je kunt ook een melding maken via ons telefoonnummer: 071 568 1991. Je wordt op de hoogte gehouden via een SMS met daarin een link waarmee je je melding kunt volgen. Net zo handig als onze app!Al 100.000 downloads, klanten waarderen ons gemiddeld met een 8,7