Klanten geven ons een 8.7! Onze app is al 150.000 keer gedownload.

Op een motor rijden met een lekke band

Je merkt het vaak al behoorlijk snel wanneer je met je motor een lekke band hebt. Met een beetje geluk kun je dan nog doorrijden tot aan de dichtstbijzijnde garage of je huis. Lukt dat niet? Gebruik dan de RoadGuard app. Wij helpen je graag verder op basis van pechhulp on demand. Zo bespaar je veel geld vergeleken met een doorlopend abonnement waarvoor je jarenlang betaalt.

Ongemerkt doorrijden

Wil je met een platte band doorrijden? Dat is ten eerste heel gevaarlijk en ten tweede vrijwel onmogelijk. Op een motor ben je immers veel kwetsbaarder dan in een auto, waar je op vier wielen rijdt. Zet je motor dus zo snel mogelijk aan de kant en probeer het probleem dan op te lossen, zelf of met onze hulp. Natuurlijk kun je ongemerkt doorrijden met een lekke band als hij heel langzaam leeg loopt, maar op een bepaald moment merk je het echt wel. Dat is het moment om er iets aan te doen.

Gebruik RoadGuard en wij helpen je verder

Bij ons betaal je alleen voor de dienst die je afneemt, in dit geval het repareren van je lekke motorband. Verder zit je nergens aan vast. Je hoeft geen abonnement af te nemen, maar betaalt eenmalig € 100,- voor onze hulp. Ga veilig aan de kant staan en gebruik de RoadGuard app. Klik op ‘lekke band’ en zet je locatievoorziening aan. Wij zien dan meteen waar je bent en komen je direct helpen. Je ziet in de app wie je komt helpen en waar diegene zich bevindt op de kaart.

Download nu de RoadGuard app

Dan kun je onbezorgd op weg. No pech, no pay, no problem. Heeft je motor een lekke band of heb je andere pech? Dan zijn wij in een paar klikken bij je. 24/7 en in heel Nederland.

Download gratis de RoadGuard app

  • Binnen 40 minuten zijn we bij je.
  • Dag & nacht staan onze 756 monteurs voor je klaar.
  • Geen abonnement, verzekering of jaarlijkse kosten.
  • Je betaalt achteraf voor de hulp die je hebt gekregen.