Pechhulp on demand - Download de RoadGuard pechhulp app - RoadGuard
Ruim 250.000 keer gedownload! Klantbeoordeling van 8.7

Pechhulp app

Met de pechhulp app van RoadGuard regel je eenvoudig hulp bij pech onderweg. Gewoon via je smartphone. De pechhulp app is er voor  Android en iPhone, helaas niet voor Windows.

RoadGuard: pechhulp voor iedereen die niks geregeld heeft

Waarom RoadGuard?

RoadGuard is pechhulp on demand, een nieuwe manier van pechhulp. Je betaalt namelijk alleen voor de pechhulp die je nodig hebt. Klinkt logisch, alleen betalen voor iets wat je echt gebruikt. Toch doen we dit niet altijd. Jij betaalt misschien ook elke maand voor een pechhulpverzekering. En dat terwijl wij Nederlanders gemiddeld maar 1 keer in de 4 jaar pech hebben. Zo betaal je dus elke maand voor iets wat je niet elke maand nodig hebt. En kan een lekke band je zomaar honderden euro’s kosten. En daarom is er RoadGuard. Bij ons betaal je alleen wanneer je gebruik hebt gemaakt van onze pechhulp.

Hoe werkt de RoadGuard pechhulp app?

Dag en nacht staan er ruim 750 monteurs van particuliere bedrijven in heel Nederland voor je klaar. Het maakt dus niet uit waar je langs de weg staat, hulp is altijd dichtbij. Heb je pech? Dan meld je dat eenvoudig via de app, website of telefoon. Je doet een melding liefst via de app. Dat is handig, want dan hebben wij meteen alle informatie om jou snel te helpen! In de app geef je aan wat je probleem is en zie je ook meteen de kosten. Wij zoeken een monteur in de buurt. Die is gemiddeld binnen 35 minuten bij je. De monteur volg je real-time op de kaart in de pechhulp app. Je betaalt achteraf voor de hulp die je hebt gekregen. 

Wanneer gebruik je de pechhulp app?

Pech onderweg is altijd vervelend. En dat snappen wij! Sta jij met pech, thuis of langs de weg? Denk bijvoorbeeld aan: je auto start niet, je hebt een lekke band, je hebt jezelf buitengesloten of je hebt verkeerd getankt. Maak een melding via de pechhulp app. Wat voor pech je ook hebt, wij helpen je weer op weg! 

Wie kan er gebruik maken van de pechhulp app?

De pechhulp app is er speciaal voor iedereen die niet vast wil zitten aan een verzekering of abonnement, maar wel over hulp wil krijgen bij pech als dat nodig is. Dat geeft je een veilig gevoel als je op weg gaat. De app kun je eenvoudig downloaden, Android of IOS. 

Let op! Je hebt wel een werkende internetverbinding nodig. Lukt dit niet, dan kan je ook bellen: 071 568 1991. Je wordt op de hoogte gehouden welke monteur naar je toekomt via SMS.

Download de pechhulp app!

Pechhulp van RoadGuard is super makkelijk in gebruik. Wil jij ook onbezorgd op weg gaan? Download dan onze pechhulp app. Heb je geen pechhulp nodig, dan betaal je bij ons niks. Heb je wel pech? Dan zijn wij in een paar kliks bij je. Op elk moment en overal in Nederland!