Pechhulp auto - RoadGuard
Ruim 210.000 keer gedownload! Klantbeoordeling van 8.7

Pechhulp auto

Helemaal van nu: auto pechhulp on demand

De achterliggende gedachte van de RoadGuard app is dat pechhulp on demand net zo logisch is als andere on demand-diensten. Je gebruikt de app wanneer het nodig is en je betaalt ook alleen voor wat je gebruikt. Precies zoals je dat in de huidige tijd gewend bent. Heel transparant, want vooraf weet je altijd wat de prijs is voor de specifieke pechhulp die je nodig hebt voor je auto.

Lang leve je locatievoorziening

Je smartphone kan precies doorgeven waar jij je bevindt met je kapotte auto. In de RoadGuard app krijg je dan direct een pechhulpverlener toegewezen die in de buurt is. Hoe dichtbij, dat zie je ook meteen op de handige kaart in de app. Zo weet je hoelang het duurt voordat je geholpen wordt. De naam en het telefoonnummer van degene die je komt helpen staan ook in je scherm. Naast locatievoorzieningen werkt de RoadGuard app gewoon heel eenvoudig

Specifieke pechhulp voor je auto

Natuurlijk wil je wel graag iemand die verstand heeft van auto's repareren. Bij RoadGuard werken gelukkig uitsluitend specialisten die precies weten wat ze moeten doen bij autopech. Ze helpen je zo snel mogelijk weer op weg. Soms is een noodreparatie nodig, maar je kunt weer verder en de auto later naar een garage brengen. Of het nu gaat om een lekke band, een lege accu of wanneer je verkeerd getankt hebt. Ook wanneer je om een andere reden langs de kant staat, staan ze voor je klaar. Elke pechsoort heeft een vaste prijs, dus je weet vooraf precies waar je aan toe bent.

Download nu de RoadGuard-app

Onderweg met je auto is nog net iets onbezorgder als je weet dat pechhulp voor je auto gegarandeerd is. No pech, no pay, no problem. Mocht je wel autopech hebben, dan zijn wij in een paar klikken bij je. 24/7 en in heel Nederland. Download nu de app voor auto pechhulp. 

RoadGuard: pechhulp voor iedereen die niks geregeld heeft

Dit is wat klanten over RoadGuard zeggen

Review over RoadGuard met een 9

9
20 sep. 2018 17:36

Was er snel. Goede service

Review over RoadGuard met een 10

10
18 sep. 2018 07:26

Heel goed en fijn geholpen

Review over RoadGuard met een 10

10
19 sep. 2018 15:20

Snelle hulp. Bedankt!

Review over RoadGuard met een 9

9
19 sep. 2018 10:49

geweldige service.

Review over RoadGuard met een 9

9
17 sep. 2018 16:40

Goede en snelle service, helemaal top.