Pechhulp on demand nu ook voor de schildersbranche - RoadGuard
Ruim 250.000 keer gedownload! Klantbeoordeling van 8.7

Pechhulp Schildersbranche

Pechhulp voor je bedrijfsauto’s zonder abonnement

Wist je dat je gemiddeld maar 1x in de 4 jaar pech hebt met je auto? Zonde dus om 4 jaar lang abonnementskosten te betalen voor één enkele pechmelding. Centraal Beheer vond de oplossing met RoadGuard, pechhulp on demand, die nu ook zakelijk beschikbaar is. RoadGuard Zakelijk betekent geen abonnement of pechhulpverzekering voor al je bedrijfsauto’s en bussen. Maar alleen betalen voor pechhulp die je nodig hebt. En met een landelijke dekking, dus ze zijn binnen 30 tot 40 minuten bij je.

Bespaar op de pechhulp kosten voor je bedrijfsauto’s

Als ondernemer wil je onnodige kosten zo laag mogelijk houden. En je wilt dat je werknemers er altijd zijn voor je klanten. Het is dus van groot belang dat jouw bedrijfsauto’s zo snel mogelijk gemaakt worden bij pech, zodat ze weer snel op weg kunnen naar de klant. Met RoadGuard Zakelijk ben je altijd verzekerd van pechhulp voor je bedrijfsauto of wagenpark zonder vaste abonnementskosten. Als je meerdere bedrijfsvoertuigen hebt, staan al je bedrijfsvoertuigen in 1 handig overzicht. 

24 uur per dag, overal in Nederland

RoadGuard werkt samen met ruim 750 monteurs van particuliere bedrijven in heel Nederland. Dus waar je bestuurders ook staan in Nederland, hulp is altijd dichtbij. Jouw bestuurders kunnen RoadGuard voor alle pechgevallen inschakelen. Zo vaak als nodig is.

Eenvoudig pech melden

Mocht een bestuurder pech krijgen dan kan hij dat eenvoudig melden via de app, website of telefonisch. Wat op dat moment het beste uitkomt. De pechhulp is real-time via de app te volgen. Wat als de bedrijfsauto niet direct gerepareerd kan worden? Dan regelt RoadGuard ook vervangend vervoer. Super handig!

Betalen doe je achteraf

Heeft één van jouw bedrijfsauto’s of bussen pech gehad? Dan betaal je achteraf via een maandelijkse factuur. De factuur ontvang je digitaal en wordt maandelijks via automatische incasso afgeschreven. Je hebt er geen omkijken naar. En uiteraard betaal je alleen als je bestuurders pech hebben gehad. 

Aanmelden is gratis en geheel vrijblijvend

Dit betekent ook dat je op elk moment kunt stoppen met het gebruik maken van RoadGuard Zakelijk. Op de site van RoadGuard meld je jouw bedrijf gratis aan en voer je eenvoudig de kentekens in van alle voertuigen die je wilt aanmelden. Zo heb je alle bedrijfsvoertuigen in 1 overzicht. Heb je meer dan 250 bedrijfsvoertuigen? Meld je dan telefonisch aan via 071-5681992